ALEKSANDRA MLADENOVIĆ UGROŽENA NAKON KORONE: Pevačica otkrila DRASTIČNU odluku o životu nakon teške borbe! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2021

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Mladenović nakon borbe sa koronavirusom donela je odluku koja će poboljšati život.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Mladenović promenila život iz korena posle korone

 

Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je prelažala koronavirus, koji je na nju ostavio veliki trag, pa je ona donela drastične odluke u svom životu, koje će joj promeniti sve iz korena. 

Naime, Aleksandra je javno pričala o svom periodu i borbi sa koronom, a nakon što je uspela da se reši ovog nevidljivog neprijatelja koji je zadesio celu planetu, pevačica je donela odluku da ostavi duvanski dim. 

 

 

- Dosta mi je ostabio imunitet, pušenje sam smanjila na minimum, nadam se da ću uspeti da batalim cigare zauvek - izjavila je Mladenovićeva

Aleksandra se nekoliko puta oglašavala na društvenoj mreži Instagram, te je otkrivala kako se oseća i kako se bori protiv nevidljivog neprijatelja. 

 

 

Osećam se malaksalo i malo kašljem, sve ostalo okej. Ide, ide nekako, bilo je i boljih dana, ali nije strašno, i ovo će proći - rekla je pevačica o borbi sa koronavirusom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading