NIKAD EMOTIVNIJA SCENA U DOMU SLOBE RADANOVIĆA: Pevač objavio fotku sa majkom Draginjom, nakon problema sa ZDRAVLJEM, svi su primetili OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović vrlo često odlazi u posetu kod svoje majke Draginje, a sada je pokazao svima kako izgledaju njihova druženja.

Republika

Foto: Marko Pantić

Sloba Radanović objavio fotografiju sa majkom Draginjom

 

Popularnom pevaču Slobi Radanović je pre dve godine preminuo otac, zbog čega je on nakon toga svu pažnju usmerio ka svojoj majci i potrudio se da joj omogući život kakav je zaslužila.

S toga, Sloba vrlo često odlazi da poseti majku Draginju Radovanović, što njoj puno znači. Dosta se spekulisalo i kakav odnos ima sa Slobinom verenicom Jelenom, a to smo mogli da vidimo i na promociji njegovog albuma, što su naše kamere i zabeležile. Draginja i Jelena su to veče imale idealan odnos, a sve vreme su se veselile i podržavale njihovog voljenog Slobu. 

Republika

Foto: Marko Pantić

Jelena i majka Slobe Radanovića u dirljivom zagrljaju

 

Sloba je ovaj vikend proveo radno, ali je ulovio neko vreme da se posveti Draginji, te ju je posetio, pa su taj susret ovekovečili fotografijama. Sloba je na Instagram profilu sa pratiocima podelio ovaj emotivni trenutak, a u komentarima su se našle samo reči podrške. 

Podsetimo, majka Draginja je za Slobu uvek bila tu, velika podrška i oslonav mu je bila u životu, zbog čega je on izuzetno vezan za nju, pa se trudi da kad god ima viška vremena, ,,skokne" do nje kako bi proverio kako je. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

Draginja je nedavno imala problem sa zdravljem, zbog čega je bila u bolnici, ali se uspešno oporavlja, što Slobi daje snagu da nastavi sa poslovnim uspesima. On je u opisu fotografije napisao ,,Vodimo abrove majke i ja", što je raznežilo Radanovićeve pratioce na društvenoj mreži. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

14.09.2021 09:18

Ma koga briga za ove grešnike.