MARINA TUCAKOVIĆ ŽELELA DA SE UBIJE? Nakon smrti sina ništa joj više nije isto: METAK U ČELO ILI NASTAVLJAŠ DALJE!

Autor:

Zabava

13.09.2021

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekstopisac Marina Tucaković jednom prilikom za medije je govorila o tragediji koja ju je zadesila, te životu nakon smrti sina Miloša koju je teško podnela.

Republika

Foto: PrntScr/K1

Marina Tucaković progovorila o porodičnoj tragediji

Marina Tucaković najpoznatiji je tekstopisac sa naših prostora i najviše napisanih hitova. Uvek nasmejana i raspoložena za šalu, uspevala je da uspešno prikrije tugu nakon velike porodične tragedije koja ju je zadesila, a o kojoj se malo zna. Ona je jednom prilikom govorila o najvećem bolu i gubitku koji je doživela, a na ovu priču niko nije ostao ravnodušan, prenosi Kurir.

Republika

Foto: PrntScr/K1

Marini Tucaković preminuo je sin 2008. godine

Naime, Marina je 2008. godine izgubila sina Miloša, a nakon nemilog događaja je priznala da je i sama razmišljala da oduzme sebi život, kao i da joj je nateže bilo u danima kaad se godišnjica približava. 

- Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vreme napravi ravnotežu. Možda suorovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima... Nisam ni prva ni poslednja kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja - ispričala je Marina i dodala:

Republika

Foto: Prntscrin

Marini Tucaković o životu nakon smrti sina Miloša

- Presekla sam. Kad je umro Miloš, postavila sam sebi pitanje: "Marina, da li ćeš da staviš metak na čelo ili ćeš da nastaviš da živiš?". Izabrala sam da živim koliko-toliko. Guram, borim se sa tugom, ali ipak živim - bila je iskrena, pa nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/ Tv Arhiva

Marini Tucaković priznala da je želela da oduzme život sebi nakon gubitka sina

- Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu - zaključila je Marina 2020. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading