SEKA ALEKSIĆ PREDOSETILA SVE U VEZI VELJKA PILJIKIĆA: Bila sam veoma napadna, a njegov pogled je rekao sve, KONAČNO SU PALE MASKE!

Autor:

Zabava

13.09.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić je otkrila detalje svog upoznavanja sa sadašnjim suprugom Veljkom Piljikićem, te je potvrdila da je prvi prvom susretu znala da će joj biti muž!

Republika

Foto: youtube.com/Blic

Seka Aleksić je dugo u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem!

 

Prošle godine su Seka Aleksić i Veljko Piljikić, proslavili deset godina braka, a njihov odnos važi za jedan od najskladnijih.

Njih dvoje su svoju ljubav krunisali sa dva naslednika, a upoznali su se 2009. godine.

Sve je zapravo počelo tokom jednog pevačicinog nastupa u Negotinu, gde je Veljko radio kao obezbeđenje kluba u kome je ona to veče nastupala. Tada se još uvek ništa između njih nije desilo jer je pevačica imala emotivnog partnera. Ipak, posle nekog vremena Seka je imala koncert u Švajcarskoj, gde su se zvanično i upoznali.

Republika

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka Aleksić pri prvom susretu znala da će joj Veljko Piljikić biti muž!

 

Varnice su odmah sevnule, a posle nepunih nedelju dana uplovili su u vezu i sve ostalo je istorija.

- Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: "Ovo će biti moj muž". Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam saznala da trenira i on, sve se sklopilo - rekla je Seka svojevremeno u emisiji "Ami dži šou".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading