Deniz Dejm pred Zadrugu bila u zagrljaju SVETSKI POZNATOG REPERA! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2021

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Deniz Dejm jedna je od najintrigantnijih u Beloj kući, a sada je isplivala nikad viđena fotografija nje u zagrljaju poznatog repera i to ni manje ni više nego 50 centa.

Republika

Foto: Republika.rs

Deniz Dejm pred Zadrugu u društvu poznato repera

Slovenačka eskort dama, Deniz Dejm, jedan je od najintrigantnijih učesnica ovogodišnje sezone rijalitija ''Zadruga'', a jedno od najčešće postavljanih pitanja jeste da li je Deniz zapravo transrodna osoba, na koje ona još uvek nije dala decidan odgovor.

 

 

Naime, Deniz od prvog momenta svog pojavljivanja izaziva veliku pažnju javnosti pre svega svojim izgledom i provokativnim načinom oblačenja, a neretko se provlači i kroz priče i aferama sa brojnim muškarcima.

 

 

Međutim, sada je procurila fotografija Deniz u zagrljaju jednog najpoznatijih svetskih repera, 50 centa, pa se postavlja pitanje da li je među njima bilo nečeg više, ili je njihov susret puka slučajnost koju je Deniz iskoristila za fotografiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Svetlana Petrov

13.09.2021 05:32

Sto god da je, fenomenalna je. I super izgldea, intrigantna i inteligentna.