ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA BOSANCA: Nakon Cecinog transfera u žiri "Zvezde Granda", on pobegao iz grada! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2021

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Stojković Bosanac objavio je fotografiju na kojoj se vidi njegova porodica i uživanje u prirodi.

Republika

Foto: instagram.com/d.s.bosanac_official

Isplivala fotografija Dragana Stojkovića Bosanca

 

I dok se dosta spekuliše oko transfera decenije kada je u pitanju muzičko takmičenje ,,Zvezda Granda", jedan član žirija napravio je opšti haos na društvenim mrežama. 

Naime, poznato je da je balkanska diva Svetlana Ceca Ražnatović sela u stolicu Jelene Karleuše i smenila je sa pozicije žirija u takmičenju, zbog čega su svi ostali u šoku, ali su velikodušno prihvatili ovu pristojnu zamenu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bosanac sa ćerkom Džidžom

 

 

Sa druge strane, ostatak žirija ostao je isti, a fotografija Dragana Stojkovića Bosanca isplivala je na površinu. Nemamo često prilike da Bosanca vidimo sa njegovom porodicom na okupu, jer se trudi da privatni život zadrži samo za sebe. Međutim, u njegovoj porodici je tradicija da se nedeljnom okupljaju na ručku i razmenjuju šta im se sve dešavalo tokom proteklih dana. 

Tako je bilo i ovaj put, on je sa porodicom otišao na mali izlet u prirodu, a to je ovekovečio fotogragijom na kojoj se vidi i njegova ćerka i pevačica Aleksandra Stojković poznatija kao Džidža. 

Republika

Foto: instagram.com

Bosanac uživa sa porodicom i DŽidžom na ručku

 

Ovaj dirljiv i porodičan trenutak su postavili na Instagramu, a istog trenutka je postao viralan. Vidi se da Bosanac uživa sa svojim najmilijima na izletu i da mu ovaj dan dosta pomaže, jer su mu poslovne obaveze tek počele. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading