RELJINI FANOVI IZGORELI OD BESA: Napali ga jer nije hteo da se fotografiše, on se oglasio i jasno dao do znanja kada se NIKADA neće slikati! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Relja Popović nedavno je po drugi šut postao otac te je sa svojom izabranicom Nikolijom Jovanović dobio drugu ćerkicu, te se od svoje tri dame ne odvaja. Međutim, jednom fanu je zasmetao reperov potez da ga odbije da se fotografišu, a onda je usledio Popovićev odgovor koji je smekšao fana, ali oduševio i celu javnost.

Republika

Foto: instagram.com/reljarelja

Relja Popović odbio je da se fotografiše sa fanom

Reper Relja Popović ne odvaja se od svoje supruge i dece, naročito otkad su postali roditelji po drugi put, ali ovaj put zbog dece odbio je jednog od fanova, te je na svom Instagram profilu objavio skrinšot poruke i objašnjenje fanovima koji su u zamerili postupak.

Republika

Foto: Marko Pantić

Relja Popović i Nikolija postali su roditelji po drugi put ove godine

Naime, kako se po porukama može videti, dva momka su želela da se fotografišu sa Popovićem, on ih je odbio, a onda i objasnio zašto je to uradio:

- Ćao. Jesi li realan, da nisi mogao, brate, na 5 sekundi samo sliku jednu? Ništa više. Ne zna se da li ćemo drug i ja, opet imati priliku da se slikamo sa tobom! - napisao je razočarani fan, a onda mu je reper odgovorio:

 

 

- Zdravo. Slikam se sa svima i uvek. Ali, kad sam sa decom, ne slikam se ni sa kim. Tako da, nije to 5 sekundi, nego stvar pristojnosti i poštovanja. Veliki pozdrav! - ovaj odgovor je očigledno zadovoljio mladića, te mu je on odmah odgovorio i iskreno se zahvalio na objašnjenju.

- Nema veze, hvala ti što si bar rekao - ne mogu. Hvala od srca! 

 

 

Relja je dopisivanje podelio sa svojim pratiocima, a onda i njima objasnio šta se dogodilo, kao i odluku koju primenjuje i primenjivaće na svakoga.

- Već godinama ispoštujem svakoga uvek, čak i kada sam lošeg raspoloženja, itd. Ali, kada sam sa decom, bilo bi lepo da znate, da u tom trenutku nisam dostupan, ni za koga, osim za njih. Pozdrav i ljubav svima! 

Republika

Foto: instagram.com/reljarelja

Relja Popović objasnio svoju odluku da se ne fotografiše kada je u društvu dece

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading