GOCA ŠAULIĆ OČAJNA: Nakon što je odloženo suđenje, SVE SU ŠANSE DA ĆE SE ŠABANOV UBICA IZVUĆI?

Autor:

Zabava

12.09.2021

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordana Šaulić očajna zbog odlaganja suđenja, misli da će se Šabanov ubica izvući!

Republika

Foto: prntscreen/Objektiv

Goca Šulić očajnam sve su šanse da će se Šabanov ubica izvući!

 

Suđenje Alsinu Leventu, koji je pre dve godine ubio Šabana Šaulića nastavlja se 21. januara, ali kako stvari stoje, Turčin će se izvući. Šaulići očajni zbog toga.

– Šabana nijedna kazna ne može da vrati u život, ali izgleda da će ubica robijati svega godinu ili dve. Zaprećena maksimalna kazna je do pet godina robije, koju skoro niko ne dobije. Uzima se u obzir i da je bio neuračunljiv, pod dejstvom alkohola i šta sve ne. Plus, na sve to se računa i vreme koje je Alsin već proveo iza rešetaka, tako da, kad se sve sabere i oduzme, posle presude, Turčin će da robija maksimum dve godine – ispričala je Gocina prijateljica za SVET.

– On je pušten da se brani sa slobode, da je njegovo delo okarakterisano kao strašno, bio bi iza rešetaka… Jako mala kazna, ponižavajuća za život čoveka kakav je bio Šaban. Plus, porodica mora da ponovo proživljava svaki detalj tragedije. Goca je jedva nekako uspela da se oporavi od šoka i ogromnog stresa kako bi nastavila život koliko-toliko normalno, a sad će joj se tauma vratiti. – priča Gocina prijateljica za SVET.

– Teško je i Saneli, Ildi i Mihajlu, a na sve to ovom kaznom nikakva pravda neće biti zadovoljena – zaključuje Gocina prijateljica za SVET koja dodaje da se svi nadaju da suđenje neće ponovo biti odloženo zbog korone, jer bi Šaulići očajni, izludeli još više.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading