BOKI GRUJIĆ POKAZAO KAKO SE ZGRĆE BAKŠIŠ U ŠVICI: Muž Mie Borisavljević podebelo ''OKIĆEN'' na nastupu! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug pevačice Mie Borisavljević, Bojan Grujić, takođe pevač, nastupao je u Švajcarskoj u jednom tamošnjem klubu, a dan nakon toga svojim pratiocima pokazao kako se ''zgrću'' lova i bakšiš.

Republika

Foto: instagram.com/miaborisavljevic

Bojan Grujić pokazao kako se zarađuje u Švajcarskoj

Suprug naše poznate pevačice, Mie Borisavljević, Bojan Grujić koji je i sam pevač, te njih dvoje zajedno pune klubove, od kada su dobili drugo dete, nastupa sam, a ovog puta to je bilo u jednom klubu u Švajcarskoj.

 

 

Naime, Bojan se pohvalio svojim pratiocima na Instagram profilu da je u Švajcarskoj i da tamo nastupa, a onda jutro nakon nastupa pokazao kako se zarađuje bakšiš i mnoge nasmejao.

 

 

On je objavio fotografiju sebe koji na rukama ima nanizane zlatne satove, dok nekoliko drži u jednoj ruci, a u drugoj mu se nalaze ključevi skupocenih automobila. Uz fotografiju je ostavio komentar:

- Bakšiš u Švici - ovim natpisom i fotografijom je mnoge nasmejao i svima je jasno da se radi o šali, ali mu zasigurno ne bi smetalo da neki od nastupa završi tako ''okićen'' i počašćen.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/ bojanbokigrujic

Bojanova objava na Instagram profilu navodnog bakšiša u Švajcarskoj

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading