SUZANA MANČIĆ O ODNOSU SA GRČKIM BIZNISMENOM! Loto devojka priznala: UDATA SAM, KAO DEVOJKA ŽIVIM!

Autor:

Zabava

11.09.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Suzana Mančić već tri godine je u braku sa grčkim biznismenom, a sada je za Srpski telegraf otkrila detalje njihovog odnosa, ali i priznala zbog čega žali u životu.

Republika

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Suzana Mančić otkrila detalje braka sa grčkim biznismenom

Voditeljka Suzana Mančić (64) kaže da joj ne pada teško da često putuje u Grčku kod supruga Simeona Ocokomosa, s kojim je u srećnom braku već tri godine, a kako izabranika ne viđa svakodnevno, tvrdi da živi kao devojka iako je udata! Voditeljka je u ispovesti za Srpski telegraf ispričala da ne bi trajno mogla da napusti Beograd zbog toga što je za Srbiju vežu posao, deca, prijatelji, karijera, ali da razdvojenost ne utiče negativno na njen odnos s grčkim biznismenom.


- Sa Simeonom sam tri godine u srećnom braku i ništa ne bih menjala. On je non-stop u poslu, oboje smo radoholičari i zbog toga moram da ga pratim i putujem više tamo nego što on dolazi u Beograd. Kao što sam vezana za Srbiju, on je za Grčku i mi se razumemo i dobro funksionišemo. On me je terao da se preselim kod njega još odavno, ali ne znam da li bih to mogla. Ovako smo navikli, a ako se desi da se javi potreba za nekim promenama, tako će i biti. U Srbiji sam napravila karijeru, tu su mi ćerke, porodica, prijatelji i poslovi, tako da mislim da ne bih bila spremna da odem i da mi sve to bude na distanci. Bez obzira na to što smo često razdvojeni, to ne utiče loše na naš odnos. Udata sam, a živim kao devojka! Volim tako da se našalim - kaže voditeljka, pa se potom prisetila kako je od supruga u jeku epidemije koronavirusa bila razdvojena mesecima:
Republika

Foto: instagram.com/mancic.suzana

 

 

Izgurala sam obe porno-afere


Suzana kaže da se nerado seća teških trenutaka u životu jer je s vremenom naučila da se nosi sa svim onim što život nosi, misleći pritom i na skandale koji su je zadesili pre mnogo godina.


-Teških trenutaka je u bilo u mom životu, ali se trudim da o njima ne razmišljam. Uvek mi je fokus na lepim stvarima. Ako pominjete onu aferu, to nije bilo lako podneti, ali sam nekako sve izgurala. Najteže je bilo te stvari objasniti deci, ali su Teodora i Natalija bile vrlo zrele i sve su shvatile na pravi način. To vas digne i da vam snagu da opet stanete na noge, ali da se ne vraćamo na te teme.


- Simeon i ja se nismo videli nekoliko meseci kad je virus bio najjači. Četiri meseca se nismo videli, čuli smo se tako što smo preko video-poziva razgovarali, tako smo se gledali i obaveštavali jedno drugo o tome kakva je epidemiološka situacija. Kod njega sam otputovala čim su mere popustile i nadam se da se takve zabrane više neće ponoviti.


Suzanine ćerke Natalija i Teodora odlično se slažu s grčkim biznismenom, a voditeljka je otkrila da nijednog trenutka nije uticala na to da njene naslednice prekinu kontakt s ocem Nebojšom Kunićem, članom nekadašnje grupe Sedmorica mladih, od kog se razvela 1997. posle osam godina braka.


- Čujem se s bivšim suprugom Nebojšom bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da tako i treba da bude. Ćerke Natalija i Teodora se redovno čuju s ocem, nijednog trenutka nisam uticala na to da na bilo koji način narušim njihov odnos. Ne pominjem ga često u javnosti jer on ima svoj život. On je jedan deo mog života koji niti mogu niti želim da izbrišem.

Izgubila sam mnogo prijatelja od korone


Mančićeva tvrdi da još uvek neće da se vakciniše jer je preležala koronavirus, ali joj nije svejedno kad čuje da skače broj zaraženih.


- Što se vakcinacije tiče, nisam još uvek otišla po dozu jer sam preležala koronu i imam antitela. Ne kažem da sam protivnik vakcinacije, ali ako me organizam sada prirodno štiti, zašto da se bockam? Izgubila sam mnogo prijatelja, neki rade i sada u bolnicama i obaveštavaju me o svemu. Virus ne posustaje, bolnice se ponovo pune, ali ne smemo da se zavučemo u mišje rupe. Moramo da nastavimo da živimo s koronom, kako god da bude. Nisam ravnodušna, osećam empatiju prema svima koji su ugroženi virusom, ali moramo da se borimo. Sad smo svi na granici zdravog razuma i strpljenja. Korone je svima preko glave, to je sigurno. 

Kako je nedavno izvučena sedmica na lotou u 71. kolu, nismo mogli, a da ne pitamo voditeljku da se priseti vremena kada je izvlačila brojeve u ovoj nagradnoj igri, zbog čega je i dobila nadimak Loto Devojka.


- Želela bih, pre svega, da čestitam srećnom dobitniku! Ne nedostaju mi više dani kada sam bila Loto Devojka. To je sada istorija, ali je u mom životu ostavilo mnogo traga, naravno, samo u pozitivnom smislu. Uticalo je mnogo na moj život i karijeru i posle toliko godina otkako sam radila taj posao i danas mi prija kada čujem da me zovu Loto Devojka. Četiri godine sam radila izvlačenje brojeva, to je bilo zlatno vreme velike Jugoslavije i ta popularnost mi je omogućila da kasnije otvorim sve projekte koje sam planirala. Uspela sam da snimim ploču i da gostujem od Đevđelije do Kopra. Divno vreme, ali su to sada samo drage uspomene. Lepota je u mom slučaju bila samo prednost iako danas često čujemo da neke lepe žene ispaštaju zbog iste. Lepota mi je otvorila mnoga vrata. Mene je oduvek volela kamera. Kroz posao sam srela mnogo lepih žena, ali se nisu lepo snimale. Moj zaštitni znak je bio osmeh, adut koji svima nekako nagoveštavao sreću u vreme kad sam radila loto - kaže Suzana i dodaje da joj je jedina neostvarena želja koncert u areni, koji sada ne može da napravi jer je davno zapostavila pevačku karijeru:

Republika

Foto: instagram.com/mancic.suzana

 

 

Ne žuri mi se da postanem baba


Voditeljka kaže da joj je od toga da postane baka bitnije da njene ćerke Natalija i Teodora, pre svega, pored sebe imaju partnere koji će da ih poštuju i cene.


- Ćerke ne teram da se brzo udaju jer je ljubav važnija od papira. Bitno je da budu s nekim pored koga će da se osećaju dobro, ko će da ih voli i poštuje, a papiri su nešto drugo. Stvar formalnosti. Ne žurim mi se previše da postanem baka! Ako se to desi, odlično, ako se desi nešto kasnije, opet super. Biti mlada majka je lepo, ali kad ste u godinama, mudriji ste i stvari nekako same prirodno dolaze na svoje mesto, tako da sam ja za obe varijante. Svojim ćerkama sam, pre svega, prijatelj, neko ko je uvek tu da ih posavetuje i da im bude ako treba i rame za plakanje i podrška. Bitno mi je da su izrasle u dobre i poštene ljude. Tu sam odavno uspela kao majka.


- Žao mi je što nisam nastavila da se bavim pevanjem. Devedesetih sam zapostavila taj deo karijere, pa danas pevam samo za svoju dušu. Pevam kad se skupi društvo ili kad nešto radim po kući. Volim u kafani da zapevam kad se ukaže prilika, veseljak sam po prirodi. Nekad u šali kažem da mi u karijeri fali koncert u areni. Imala sam svakako priliku da u vreme Jugoslavije nastupim u nekim od najvećih hala. Obišla sam pola sveta s mikrofonom u ruci i zahvalna sam što mi se ta prilika pružila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading