NEĆETE VEROVATI KO JE NA FOTOGRAFIJI! Žene su ludele za njim, on je mislio da se nikada neće skrasiti, a onda ga je ULOVILA ONA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2021

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković, kao sada uspešan jutjuber svakodnevno svoje verne pratioce obaveštava o kretanju, mestima koje posećuje, kao i o načinu na koji on i njegova žena Luna Đogani provode dane, a sada je jednom fotografijom oduševio i raznežio mnoge.

Republika

Foto: instagram.com/marko.miljkovic

Marko Miljković kao beba

Bivši zadrugar, a sada uspešni jutjuber kog prati veliki broj pratilaca, Marko Miljković, nakon brojnih sezona raznoraznih rijaliti formata, skandala u kojima je bio u samom epicentru, se okrenuo drugim vrednostima i danas vodi potpuno drugačiji život.

 

 

Naime, on se posle brojnih devojaka sa kojima je bio, smirio pored Lune Đogani, sa kojom ima i dete, ćerkicu Miu.

Kako je sada posvećen jutjub kanalu koji zajedno vodi sa svojom izabranicom i svakodnevno pratioce obaveštava o svom kretanju i životu, odlučio se da obraduje svoju publiku fotografijom iz mlađih dana.

 

 

On je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz 1983. godine, godine njegovog rođenja, a verni pratioci su mogli da vide kako je Miljković izgledao kao beba, te su se brojni i raznežili.

– 1983. godina. Ovo sam ja, glavom i bradom – napisao je Marko.

Republika

Foto: instagram.com/marko.miljkovic

Marko Miljković objavio fotografiju sebe kao bebe na svom Instagram profilu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tanja

11.09.2021 19:05

pomislila sam da je Mia na slici 😊

Odgovori 10 2