PROCURIO INTIMAN TRENUTAK DARKA I BARBARE: Dok mu je majka OČAJNA zbog nove snajke, on u krevetu sa NJOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2021

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić pokazao je intiman trenutak iz kreveta sa novom devojkom Barbarom Bobak!

Republika

Foto: instagram.com

Isplivao intiman snimak Darka Lazića i Barbare Bobak

 

Pevač Darko Lazić uživa sa svojom izabranicom Barbarom Bobak sve vreme, dok o njemu kruže glasine da mu se sprema osveta bivše verenice Marine Gagić. Darko ne daje na značaju toj informaciji koja se pojavila u medijima, pa svakodnevno pokazuje kako mu Barbara ulepšava dan. 

Republika

Foto: instagram.com

Barbara Bobak uživa sa Darkom Lazićem

 

Zajedno putuju, provede se na luksuznim destinacijama, posećuju porodice, a sada je isplivao i intiman trenutak na društvenim mrežama. Naime, Darko je na Instagramu postavio fotografiju na kojoj uživa sa Bobakovom, a ono što su svi primetili jeste da je selfi nastao u krevetu. 

Barbara i Darko su bili raspoloženi, po onome što se može videti preko fotografije, pa se može zaključiti da njima u ljubavi ide sve potaman. 

Republika

Foto: instagram.com

Darko Lazić objavio fotku iz kreveta sa Barbarom Bobak

 

U medijima se pojavila vest da Darkova majka, Branka Lazić ima velikih problema zbog njegove nove izabranice, ali izgleda da je njemu bitna trenutna sreća koju ima sa Barbarom i nikome ne dozvoljava da na njihov odnos utiče.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading