ZORICA MARKOVIĆ NE MOŽE DA PREŽALI LANETA: Jedva sam preživela kada je umro, od tuge nisam mogla na sahranu!

Autor:

Zabava

11.09.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zorica Marković priznala je da je smrt popularnog glumca Milana Laneta Gutovića sa kojim je sarađivala u trećem delu serijala filmova ''Tesna koža'' teško podnela, te da zbog prevelike tuge nije mogla da ode na sahranu.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN/youtube.com/printscreen

Zorica Marković od tuge nije mogla Lanetu na sahranu

Milan Lane Gutović preminuo je u 76. godini, 25. avgusta, nakon teške bolesti respiratornih organa, a ves o njegovoj smrti pogodila je sve njegove prijatelje i kolege, ali i širu javnost koja je obožavala da ga gleda u brojnim glumačkim ostvarenjima. Na sahrani i komemoraciji su prisustvovale njegove najbliže kolege, prijatelji i porodica, a među onima koji su teško podneli odlazak popularnog glumca jeste pevačica, Zorica Marković.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Lane Gutović i Zorica Marković u filmu ''Tesna koža''

Jedna od uloga koja je obeležila Lanetovu karijeru i po kojoj će ponajviše ostati upamćen jeste lik Srećka Šojića, a u trećem delu popularnog serijala filmova ''Tesna koža'' gostovala je pevačica koja je otpevala jedan od svojih najvećih hitova ''Lijte kiše''. Kako je film bio odskočna daska da se ova pesma pročuje, Zorica se oglasila i prokomentarisala činjenicu da se i nakon više od 30 godina pesma rado sluša, te kako je podnela Gutovićevu smrt, prenosi 24sedam.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorica Marković ne krije da joj je teško pala Lanetova smrt

– To je čudo. Iste emocije ta pesma izaziva kod ljudi kao i kod mene, evo posle više od 30 godina. Jedva sam preživela kada se Lane upokojio, nije mi bilo dobro. Nisam smela od tuge, a za mene je sve to rizično, da idem na sahranu. Niko ga u mom životu neće zameniti. Sve su druge “Tesne kože” bile dobre, ali ova je zapečaćena za vek i vekova – rekla je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tanja

12.09.2021 06:16

Folirantkinja!