LELA ANDRIĆ JE BILA SA KRIMINALCIMA I POLITIČARIMA, NJENOG MUŽA SU JURILI DA GA LIKVIDIRAJU: Ispovest pevačice o braku SA MOMKOM SA BEOGRADSKOG ASFALTA!

Autor: Republika

Zabava

11.09.2021

12:47

Lela Andrić je bila sa Srđanom Adžemović u braku, on je bio konstantno na meti ubica, pa je strepela za voj život!

instagram printscreen

 

 

Jedna od najpoznatijih folk pevačica devedesetih godina prošlog veka svakako je bila Lela Andrić, fatalna plavuša za kojom su uzdisali mnogi.

Ova pevačica je tokom devedesetih bila udata za bisnismena Srđana Adžemovića, koji je potom oženio bivšu Modelsicu Nevenu Stamenković, od koje se nakon nekoliko godina braka razveo.

Lelin i Srđanov brak bio je buran, bar tako tvrdi pevačica. Ona je, kako kaže, strepela za sopstveni život, jer joj je bivši muž bio meta kriminalaca.

 

 

Lela nikada nije krila da se družila sa kriminalcima i da je pojedinima bila i kuma.

“Družila sam se sa svima, i sa finim momcima, s kriminalcima, političarima, estradom. Ne znam zašto su me svi oni voleli, verovatno zato što sam bila iskrena. Najteže mi je bilo kad je ubijen moj kum Dugi, kao i Šljuka. Sva ta ubistva su se desila tokom prve godine mog braka sa Srđanom Adžemovićem”, ispričala je pevačica za “Kurir” 2017. godine pa dodala: “Ubice su zapravo jurile mog muža, pa su onda ubijali koga su stigli. Plašila sam se za svoj život jer nikad nisam mogla da znam da li će me neko ubiti na ulici, staviti mi bombu pod auto ili gađati kuću zoljom. Pretnje smrću smo dobijali stalno. Zato sam bila najsrećnija kad sam se razvela, ne zbog Adžema, nego zato što je to bio težak period mog života”, piše Espreso!

 

Komentari (0)

Loading