VODITELJKA POZIRA 20 DANA PRED POROĐAJ: Svi je hvale kako je aktivna, a tek kako IZGLEDA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.09.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Bojana Ristivojević pozira 20 dana pred porođaj.

Bojana Ristivojević, bivša voditeljka rijaliti programa "Parovi", a sada voditeljka jutarnjeg programa broji sitno do porođaja.

Ona je otrkila da je termin za porođaj 1. oktobar, a sada je iznenadila pratioce na Instagramu fotkom iz lifta dok odbrojava dane.

Republika

Foto: Republika.rs

Bojana Ristivojević

 

Voditeljka je pozirala u laganoj beloj haljini, dok je na licu imala zaštitnu masku, a uz to je pokazala ogroman trudnički stomak.

Republika

Foto: instagram.com/bokalica

Bojana Ristivojević treba da se porodi za 20tak dana

 

Mnogi su pohvalili Bojanin izgled, ali i to što je aktivna, budući da ima još samo dvadesetak dana do porođaja.

- Na trudničko sam otišla na pragu šestog meseca i to je bilo zbog preporuke mog ginekologa koji je smatrao da je neophodno da usporim tempo i da se više odmaram zbog bebe. Imala sam blage kontrakcije i to što je beba sve vreme nisko malo nas je bilo uznemirilo. Takođe, vođenje jutarnjeg programa koje traje pet sati nije nimalo lako. Stresno je, iako nikada to nisam htela da priznam. Mislim da sam u pravo vreme napravila pauzu. - rekla je nedavno Ristivojevićeva za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading