ŠABAN BI BIO PONOSAN NA NJEGA: Srećne vesti u porodici, njegov miljenik se OŽENIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.09.2021

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šaban Šaulić da je danas živ, bio bi presrećan, jer bi danas proslavio sa miljenikom Ackom Petrovićem njegovu ženidbu.

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miljenik Šabana Šaulića se oženio

 

Šaban Šaulić poznat je kao legenda narodne muzike, čije pesme će zauvek živeti, a među narodom se zna da je mnogim pevačima i pevačicama pomogao u karijeri, među kojima je i Aleksandar Acko Petrović. Inače, Acko je bio Šabanov miljenik, pa je dosta vremena proveo sa njim, davajući mu lekcije i savete kada je pevanje i muzika u pitanju. 

Acko se inače danas oženio, a njegova izabranica je prelepa Tanja Simić, koja je sve zasenila njenom venčanicom na svadbenom veselju. 

Podsetimo, Petrović, inače Šabanov miljenik bio je na njegovom konceru u ,,Areni", a sa svojom izabranicom se juče venčao u crkvi, a danas je preko dana održana ceremonija građanskog sklapanja braka pred svedocima. Slike i snimci su objavili na Instagramu, a kadrovi su raznežili sve koji su ih pogledali. 

Republika

Foto: instagram.com/zarictina

Acko i Tanja se venčali

 

Na glamuroznoj proslavi Acka i Tanju su zabavljali njegove kolege, među kojima su bili pevačica Ina Gardijan i pevač Milan Dinčić Dinča, koji su atmosferu doveli do usijanja, a svi prisutni imali su priliku da uživaju u prelepim i bajkovitim trenucima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading