NATAŠA BEKVALAC PONOVO ZALJUBLJENA: Pevačica se odala da ima dečka? (FOTO)

Autor:

Zabava

10.09.2021

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac se na Instagram profilu odala da je ponovo zaljubljena, a svi su primetili koliko pevačica blista.

Republika

Foto: youtube.com/Glamur TV HAPPY

Nataša Bekvalac otkrila da ima novog dečka

 

Novosadska barbika i pevačica Nataša Bekvalac se napokon izjasnila o svom emotivnom stanju, a mnogi muškarci su se razočarali kada su shvatili da više nema mesta kod atraktivna plavuše. 

Naime, dok se vozila avionom, Bekvalčeva je slušala svoju novu pesmu, koju je najavila da će uskoro ugledati svetlo dana, ali je svima privuklo pažnju to što je pevačica potvrdila da je zaljubljena. Nataša Bekvalac je inače u narodu poznata kao devojka koja voli ljubav i vrlo rado joj se predaje, ali uglavnom uvek bude povrđena, zbog čega je odlučila da svoj emotivni život zadrži za sebe, daleko od očiju javnosti. 

Republika

Foto: Republika.rs

Nataša Bekvalac ima novu simpatiju?

 

Međutim, izgleda da je došlo vreme da potvrdi da je zaljubljena i ispunjena, pa je na svom Instagram storiju podelila fotografiju na kojoj se vidi da uživa u letu, a ona je iskoristila metaforu ,,sedmo nebo" kako bi opisala kako se trenutno oseća. Svima je poznato da se izraz ,,sedmo nebo" koristi kada je neko mnogo zaljubljen, pa ga više ništa ne zanima u okolini, s toga su svi pomislili da je ovim potezom Nataša potvrdila da se oseća zaljubljeno. 

- Na nebu... Na sedmom nebu - napisala je Nataša Bekvalac uz fotografiju koju je okačila na Instagram storiju. 

Republika

Foto: instagram.com

Nataša Bekvalac priznala da je zaljubljena

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading