NISAM ŽELELA DA BUDEM PEVAČICA: Ana Bekuta je htela da se bavi skroz drugim poslom, nikad ne biste pogodili kojim!

Autor:

Zabava

10.09.2021

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta priznala da nije želela da se bavi pevanje.

Republika

Foto: Promo foto

Ana Bekuta

 

Pevačica Ana Bekuta u mladosti zapravo nije želela da se bavi pevanjem, već nečim što nema veze s muzikom. Život je za nju imao druge planove, pa ju je teška finansijska situacija naterala da uzme mikrofon u ruke i ispostavilo se da nije pogrešila, iako to nikada nije bio njen san.

Republika

Foto: Promo foto

Ana Bekuta

- Ja nikada nisam sanjala da budem pevačica, htela sam da budem učiteljica. Uzor su mi bile dve žene koje su mi predavale i u njima sam videla svoje idole - otkrila je Bekuta svojevremeno.

Poznato je da je Ana rano rodila dete, sina Igora, pa je svoj talenat morala da iskoristi kako bi zaradila novac, jer joj je tada jedino to bilo važno.

Republika

Foto: Promo foto

Ana Bekuta

 

- U 17. godini sam dobila Igora, a dve godine kasnije, kada sam shvatila da nemam od čega da gajim dete, zaposlenja nije bilo u Priboju, taj talenat je iskorišćen u svrhu da pevam. Tih godina mi je bilo najvažnije da preživim i stanem na noge - ispričala je Ana Bekuta tada u jednoj emisiji, a danas je jedna od najpoznatijih i najtraženijih pevačica sa zavidnom karijerom - rekla je Ana za Pink.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading