SMRTNI SLUČAJ U PEVAČEVOJ PORODICI: Slobi puklo srce kada je saznao da ga je on ZAUVEK NAPUSTIO! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.09.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Vasić imao je smrtni slučaj, a fotografiju koju je podelio sa dedom koji mu je mnogo značio, rasplakala je mnoge.

Republika

Foto: printskrin/TV Prva

Sloba Vasić imao smrtni slučaj u porodici

 

Popularni pevač Sloba Vasić podelio je tužne vesti o smrtnom slučaju koji ga je zadesio u porodici. Naime, Sloba je na Instagram objavio fotografiju sa dedom, te je obavestio svoje pratioce da ga je napustio. 

 

 

- Ostavio si nas deda. Tek sad kad smo počeli biti stvarno srećni. Kada smo Nata i ja tvoji unuci dobili decu, tvoje praunuke i kada smo mislili da će bar malo da osete radost koju smo mi osetili imajući te. Kada si upoznao moju Lelu i zavoleo je kao svoje dete. Otišao si znam, na neko bolje mesto. Hvala ti za sve! Uvek si bio najbolji deda na svetu! Pamtićemo te samo po lepom! Na samom kraju, rekao si doktorima, "Sad će doći moj unuk da peva". Ja moram pevati večeras deda... Je l' misliš da mogu? Duša mi se kida... Izvini deko moj. Oprosti mi za sve gde sam grešio i volim te najviše na svetu! Po tebi sam ime dobio Slobo moj mili! Pućiće mi srce deda! - stoji u objavi koju je Sloba Vasić podelio sa pratiocima na Instagramu. 

U komentarima su se nizale poruke saučešća pevačevoj porodici, a on se za sada povukao iz medija kako bi u miru sa svojom porodicom patio zbog velikog gubitka. 

Republika

Foto: instagram.com/negujmosrbski

Slobi Vasiću preminuo član porodice

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading