CELA ESTRADA NA JEDNOM MESTU: Saša Matić proslavio ćerkin 18. rođendan, Prija dekolteom zaludela prisutne! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

10.09.2021

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić proslavio je 18. rođendan ćerke Aleksandre i tom prilikom cela estrada se okupila da upriliči ovaj događaj, a među njima bila je i Anastasija Ražnatović koja je celo veče objavljivala snimke sa proslave i Aleksandra Prijović koja je izazovnim izgledom ''ukrala'' poglede svih prisutnih.

Republika

Foto: Promo foto

Saša Matić proslavio ćerkin 18. rođendan

Pevač Saša Matić napravio je spektakl za pamćenje povodom 18. rođendana ćerke Aleksandre, a na proslavu su došle brojne poznate ličnosti, prijatelji i kolege koji su svojim prisustvom uprličili jedan od najvažnijih događaja u porodici Matić.

 

Veselju prisustvovale Jana Todorović, Dragana Katić, Milica Todorović, Seka Aleksić, kao i Anastasija Ražnatović koja je kao i uvek zablistala u beloj kombinaciji i Aleksandra Prijović koja je razbarušene kose i dubokog dekolte zaustavila dah kod mnogih, naročito muške populacije.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Poznati na proslavi kod ćerke Saše Matića

Aleksandra se kao i uvek nije libila da se lati mikrofona i zapeva zajedno sa svim gostima, te zapali masu, a ni Saša nije odoleo, te je mezimici otpevao njene omiljene numere.

Anastasija je objavila video snimak na kom Saša peva dok ga obe ćerke grle i uživaju u njegovoj izvedbi pesme Olivera Dragojevića, ''Moj lipi anđele'', a ovaj prizor je sve raznežio i ''naterao'' im suze na oči.

Republika

Foto: instagram.com/raznatovicanastasija

Saša u ćerkinim zagrljajima peva ''Moj lipi anđele''

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading