PEVAČ BACIO HILJADE EVRA NA IZGLED MAČO MUŠKARCA: Bojana Grujića se niko ne seća sa početka karijere, a evo kako je izgledao bez estetskih intervencija! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2021

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Grujić poznat je po učešću u takmičenju ,,Zvezde Granda", pored toga otac je dve preslatke devojčice, koje je dobio u ljubavi sa Miom Borisavljević, a evo kako je izgledao na početku karijere.

Republika

Foto: instagram.com

Bojan Grujić daje na hiljade evra za izgled mačo muškarca

 

Popularni pevač Bojan Grujić kog znate sigurno po ljubavi sa koleginicom i pevačicom Miom Borisavljević se svojevremeno takmičio u muzičkom talent šou programu ,,Zvezde Granda", a tada je već bio miljenik lepšeg pola.

Međutim, mnogi ga se ne sećaju iz tog perioda, jer Grujić više ne liči uopšte na sebe. Sada je poznat kao visok, krupan, istetoviran i jak muškarac, dok je tokom takmičenja bio mršav, sa čudnim izborom frizure.

 

 

Iako sada važi za jednog od glavnih šmekera sa estrade, Bojanu sigurno nije prijatno kada vidi fotografije koje kruže internetom. Naime, na Instagramu se pojavila njegova fotografija tokom takmičenja u ,,Zvezdama Granda", a istu tu fotku su uporedili sa sadašnjim izgledom. 

Definitivno su svi primetili veliku promenu, a mnogi su doveli u pitanje i da li je Bojan Grujić radio neke estetske zahvate na svom licu. Ranije Bojan nije imao izraženu vilinu, kao što je to danas slučaj, a mnogi su primetili i da mu se nos dosta promenio, te se veruje da je išao i na rinoplastiku kod plastičnog hirurga. 

Republika

Foto: instagram.com/miaborisavljevic

Mia Borisavljević i Bojan Grujić napravili selfi

 

MC Stojan baca na hiljade evra za izgled mačo muškarca!

Republika

Foto: instagram.com/mc_stojan

 

 

Popularni reper MC Stojan danas važi za jednog od najzgodnijih estradnih umetnika, a njegovo pojavljivanje svi pamte po hitu ,,Bičuj me Stojane". Iako se od tog perioda mnogo promenio, smršao, dovelu liniju do savršenstva, Stojan se pozabio i estetskim izgledom lica. Privatna klinika na kojoj je MC Stojan redovan gost, vole da se pohvale kako su oni zaslužni za njegov izgled mačo muškarca, a kako ti zahvati koštaju i po nekoliko stotina evra, definitivno je kada se nakupi botoks, zatezanje vilice, bore, da to izađe i nekoliko hiljada u evrima. 

U nastavku pogledajte kako je Bojan izgledao pre svih estetskih promena, definitivno da je za to u određenoj količini zaslužna i teretana, ali vidljive promene koje samo hirurg može da promeni, koštaju i preko 3.000 evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading