JOVANA JEREMIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM O ABORTUSU I PROMISKUITETU: Voditeljka otkrila da li je za legalizaciju prodaje tela! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.09.2021

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić pred našim kamerama, progovorila je o abortusu, promiskuitetu i prodaji tela.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Jovana Jeremić pred našim kamerama progovorila o prostituciji

Voditeljka Jovana Jeremić pojavila se danas ispred jednog beogradskog splava, kada je došla da bude deo žirija u takmičenju za mis leta koje je organizovao "Alo!", gde je pred našim kameram progvorila o aktuelnim temama.

Jovana je ovom prilikom nama otkrila da li bi ušla u "Zadrugu 5":

- Ja sam oduševljena kako izgleda "Zadruga" i to je najveća mašina koju "Pink" ima. Znam koliko su mene osporavali kada sam bila na toj poziciji, ali podržavam svaki projekat koji je kvalitetan, a "Zadruga" je svakako jedan takav. Ne bih ušla, jer ja sam privatno jako povučena i mirna.

Voditeljka je, za naš portal, "Republika.rs", otkrila šta misli o abortusu.

Foto: Dragan Kadić

Jovana Jeremić otkrila nam je i svoj stav o abortusu

- Svaka žena ima pravo da odluči da li želi da rodi ili ne. Ja pripadam toj poziciji i tom stavu i ne smatram da ženu treba terati da rodi ako ne želi- rekla je Jovana, pa progovorila o prostituciji:

- Ne znam da li treba legalizovati prostituciju, mnogo sam istraživala na tu temu, ali ni ja sama nemam odgovor. Moj stav je da legalizacija prostitucije zbrinjava te žene i država ima porez, ali sa druge strane kako legalizovati nešto što je nečisto?

Šta nam je još Jovana Jeremić rekla pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nada

10.09.2021 10:22

Neka ona prodaje telo ako hoće.

Odgovori 10 1
I dalje verujete u bajke?

21.09.2021 11:52

@Nada - Zasto nju licno napadate, kad je prostitucija postojala, postoji i postojace, dok je ljudi, a radi se samo o modalitetim odvijanja "posla"? VAS LICNO niko nece terati da prodajete telo, niti tvrdi da ce vas decko/muz koristiti takve usluge, pa ne vidim zasto se uzbudjujete sto bi zene koje to zele ili moraju da rade biti MNOGO BOLJE ZASTICENE, a i musterije pride?

Sloba

10.09.2021 11:09

Baš je stvarno veoma važno šta ona misli...

Odgovori 0 10
Darko

11.09.2021 06:58

@Sloba - Znam da je ironija ali ipak ne mogu da glasam za Vaš komentar. Ona je toliko nebitna da više i ne gledam Pink kada je ona na ekranu.