2 GODINE OD SMRTI REPERA GRUA: Poslednja vožnja ga je odvela direktno u SMRT, a njegova udovica se prisetila TRAGIČNOG DANA! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2021

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Gru nas je napustio pre tačno 2. godine, a iza njega su ostala dva hrabra dečaka Vuk i Relja.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Dve godine od smrti repera Grua

 

Slavni reper Dalibor Andonov poznatiji kao Gru je pre tačno dve godine, a tuga u njegovoj porodici i dalje vlada. Podsetimo, tog vetrovitog dana, 9. septembra 2019. godine Gru je izgubio životnu bitku, a on je nastradao od kajta.

Naime, Dalibor Gru je sa svojim prijateljima odlučio da ode voziti kajt, u tom trenutku ni ne sluteći da će mu to biti poslednja vožnja, koja ga je odvela direktno u smrt. Gru je tokom celog dana pokušavao da okupi ekipu za kajting.

Republika

Foto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Reper Gru bi danas imao 48. godina

 

- Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Gru je vozio po Dunavu. Bio je u vodi i pakovao linije, kanape kajta, kada je košava naglo grunula. Nije imao kontrolu zbog tih linija i kajt mu je ušao u “loop” (stanje nekontrolisanog kretanja). Ispucavao ga je snažno u vodu i iz nje oko pet puta za 20 sekundi. Nije stigao da se otkači. Nažalost, nije mu bilo spasa - ispričao je jedan od očevidaca, a na mestu gde je poginuo danas stoji prelep natpis: 

- I Dunav laže, ako ti kaže, da ima ga više od suza naših...

Daliborova supruga Danica Andonov se na današnji dan prisetila njegove smrti, pa je na Instagram profilu okačila fotografiju, na kojoj se vidi da Gru vozi kajt, a u opisu je postavila ,,2. god".

Republika

Foto: instagram.com

Supruga Dalibora Grua se prisetila njegove smrti

 

Tuga koja je zavladala u Gruovoj porodici i dalje je pristuna, a mnogi njegovi prijatelji i kolege su se prisetile popularnog repera na današnji dan, među kojima je i Edin Škorić.

 

 

Popularni reper bi na danas imao 48. godina, a on je iza sebe ostavio suprugu Danicu Andanov i dvoje dece Vuka i Relju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading