SREĆNE VESTI U DOMU MILANA STANKOVIĆ: Pevač se posle priče da se zamonašio, pojavio i iznenadio sve promenom! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2021

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković, popularni pevač mlađe generacije se vratio na velika vrata estrade, a sada ima veliki razlog za slavlje.

Republika

Foto: instagram.com

U domu Milana Stanković veliko slavlje

 

Popularni pevač Milan Stanković se potpuno povukao iz medija, a dugo se spekulisalo da se on zamonašio i da je svoj mir pronašao tako što se okrenuo Bogu i duhovnosti. U medijima se pojavila vest i da je Milanovoh duhovni vođa otkrio da je on samo posećivao manastir, da priča o tome da je postao brat nije tačna. 

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Milan Stanković se vratio na estradu

 

Međutim, Stanković je rešio da se vrati u medije, pa je tako postao sve aktivniji na Instagramu, verovatno mu je prijalo vreme koje je proveo bez društvenih mreža. Mnoge njegove kolege su bile u šoku kada se Milan povukao, ali nisu želele da komentarišu njegovu vidnu promenu u ponašanju.

No, sada kada je ponovo spreman da se vrati na estradnu scenu, dobio je veliki razlog za slavlje, što je podelio sa svojim Instagram pratiocima. On je svoje fanove obradovao povratkom na društvene mreže, a sada su zajedno svi proslavili njegov rođendan. 

 

 

Milanu su fanove pripremili iznenađenje, pa su čestitke pristizale sa svih strana, a on je jednu posebnu podelio na svom Instagram storiju.

- Najlepši moj neka je najsrećniji - glasila je poruka za Milana od fanova za rođendan. 

Republika

Foto: instagram.com

Milan Stanković proslavio rođendan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading