BRENA UTRIPOVALA DA JE TINEJDŽERKA: Na nastupu u miniću, sevnuo donji veš! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2021

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je u jednom beogradskom restoranu nastupila u sredu uveče, a na binu je izašla u miniću i providnom ogrtaču, te se videlo i više nego što priliči njenim godinama.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Lepa Brena u minićima na nastupima

Pevačica Lepa Brena nastupila je sredinom nedelje u jednom beogradskom klubu posle tri godine pauze, ali su gosti ostali šokirani činjenicom da je na binu izašla obučena kao tinejdžerka! Naime, Brena je na sebi imala providnu garderobu i mini-suknju, pa su se društvene mreže usijale od komentara u kojima su ljudi navodili da je umislila da joj je 23! Pevačica je na nastup povela i snajku Aleksandru Prijović, koja se provodila bez supruga Filipa Živojinovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Brena je jedna od najvećih balkanskih zvezda, uvek se očekuje da lepo izgleda, ali nikad nije tražila pomoć stiliste. Uvek insistira da sama bira garderobu iako joj saradnici pričaju da treba nekoga da angažuje. Pokazivali su joj da su je u nekim magazinima stilisti proglašavali nekoliko puta za najgore obučenu pevačicu, ali ona se ogradi i kaže da je takvi komentari ne dotiču. Za nastup u Beogradu nosila je neki providni ogrtač i mini-suknju, a sličan stajling imala je i na nastupu u Crnoj Gori. Svi su piljili u njene grudi jer je kostim bio uzak, ali se videlo da se namerno tako obukla - priča nam izvor i nastavlja:

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

Pegla svaku boru

Lepa Brena redovno sama kači fotografije na Instagram profil, a kad ima previše obaveza, za nju to radi devojka koju plaća na mesečnom nivou. Kako smo saznali, Brena je insistirala da se nijedna njena fotografija ne postavlja pre nego što se obradi u fotošopu.

 

- Brena ne krije da voli da izgleda mladoliko, ali nema granicu, pa zbog toga sve izgleda prenaglašeno. Stalno posećuje kozmetičare, plastičare, vodi računa o ishrani, ali kad je garderoba u pitanju, tu preteruje. Ne može da nosi odeću koja je za tinejdžere! Na njoj to ne izgleda lepo jer ne bira nešto što joj stoji, već ono što je po svaku cenu čini mlađom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

Kako smo saznali, Brena je pre šest meseci ponovo išla na zatezanje kod jednog beogradskog hirurga da bi uradila fejslifting kako bi se dodatno podmladila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nada

10.09.2021 07:12

Baba_je_baba. Ko to plaća? I kome je sada do pesme i veselja? Ne bih to gledala ni besplatno.

Odgovori 18 1
Suvi

28.09.2021 10:33

@Nada - Tako je Nado ... pozzz