I TREĆA SESTRA RODIĆ BI DA SE UVALI? Zlata Petrovič progovorila o odnosu sina i Nataše, viđaju se kod Goce Božinovske!

Autor:

Zabava

09.09.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već neko vreme u javnosti se spekuliše da su sin Zlate Petrović, Jovan Pejić i treća sestra Bojane i Bogdane, Nataša Rodić u vezi, a sada se popularna pevačica oglasila i dala svoj komentar na potencijalnu snajku.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Zlata o odnosu sina i Nataše Rodić

Spekluacije o vezi Nataše Rodić, treće sestre porodice poznate po dobrom ''udomljavanju'' ćerki i sina Zlate Petrović, Jovana Pejića, ne prestaju, a popularna pevačica je odlučila da se oglasi povodom ovih priča i otkrije do sada nepoznate detalje, prenosi Star.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Nataša Rodić i Jovan Pejić obnovili kontakt kod Šijana na proslavi povodom rođenja sina

Neko vreme odnos mlađanog Pejića i sestre Rodić je zatajio, a onda su kontakt obnovili navodno na slavlju kod Mirka Šijana povodom rođenja sina. Kako se govorilo da se Zlata protivi vezi naslednika i Nataše, ona se oglasila povodom svega i stala na put govorkanjima iza kulisa.

 

 

- Pa neka ga spajaju. Ja to čitam, pa se čujem sa Natašom i smejemo se tome. Ona kaže da je navikla na tračeve i da je ne pogađaju. Ona je neiskompleksirana devojka i od posla nema vremena da se bavi tračevima, kao ni moj sin Jovan.

Zlata sina Jovana ima sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, koji se nedavno pohvalio da je od porodice Rodić dobio poklon, a pevačica je imala na to da kaže samo reči hvale, pa otkrila gde se Jovan i Nataša viđaju:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

 

- To je baš lepo. To pokazuje da su fini ljudi. Oni su naši prijatelji samim tim što su Gocini prijatelji. Nataša je jedna lutka i normalno je da se ona i Jovan viđaju kod Goce. Rodići su nam bukvalno porodica - zaključila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading