MAJA ŠUPUT NEMA DA PLATI DUG ZA VODU, A HVALI SE LUKSUZNIM PUTOVANJIMA: Pevačica na meti kritika, IZVRŠITELJI JOJ KUCAJU NA VRATA!

Autor:

Zabava

09.09.2021

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Šuput na meti kritika jer je previše preokupirana privatnm stvarima, da već izvesno vreme ne plaća mesečne režije!

Republika

Foto: instagram.com/majasuput

Maja Šuput na meti kritika jer nije platila mesečne režije!

 

Hrvatska pevačica Maja Šuput našla se na meti kritika jer nije platila mesečne komunalije. Naime, njeno ime opet je završilo na oglasnoj tabli Opštinskoga građanskog suda u Zagrebu.

Kako se navodi, pevačica koje je munjevitom brzinom osvojila publiku, nije platila mesečne račune za komunalije. Ali ovo nije prvi put da joj se to dešava, jer joj se u poslednjih šest meseci dogodilo dva puta isto to.

Prvi put bila je reč o računu za održavanje zgrade u kojoj Maja živi, a iznos je bio oko 70 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

- To su privatne stvari koje ne mogu komentarisati. Sigurno je platila dug - rekla je tada hrvatskim medijima menadžerka pevačice Katarina Kolar.

Tad se nagađalo da je Maja zaboravila da plati režiju jer je bila zaokupirana pripremama za venčanje, ali i odmor u Grčku. Drugi put bilo je reči o dugu za vodu u iznosu od 120 evra.

- Recimo kad čitate da ja nisam platila režije, neko mora shvatiti da ja tu uplatnicu nisam ni dobila, a i ako sam je dobila, ostala je u Garešnici na nastupu. Ne da nisam platila, nego nisam došla do tog računa, ali se zahvaljujem ovim ljudima koji pišu da moram to platiti. Hoću reći, nisam za te papirne stvari, a Nenad je baš za to, papirologija, komunikacija, dogovori i tako dalje. Ali kad se priča o finansijama onda se ipak nešto i ja pitam - pojasnila je pevačica.

Inače, Maja poslednjih nedelja možemo videti kako često nastupa, a pauzu od obaveza koristi kako bi odmarala na egozitčnim destinacijama. Zanimljivo je i to da se često hvali skupocenim odevnim komadima, čija cena premašuje nekoliko hiljada evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading