ISPLIVALI SKANDALOZNI DETALJI AFERE LUKASA I MARIJANE ZONJIĆ: Nije ona njegov nivo, bila mu je igračka za veče!

Autor:

Zabava

09.09.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon navoda Marijane Zonjić da je jednu od noći pred ulazak u ''Zadrugu'' provela kod folkera Ace Lukasa, te da joj je on ponudio intimne odnose u troje zbog čega je izrevoltirana izašla iz njegovog stana, što je Lukas demantovao rekavši da dotičnu ni ne poznaje. Sada je otrkiveno šta se zapravo desilo tu noć u Acinom stanu.

Republika

Foto: ST/D.Kadić, E-Stock

Marijana Zonjić i Aca Lukas bili u kombinaciji na veče

Folk pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas nedavno se našao u epicentru skandala, nakon što je učesnica "Zadruge" i pevačica Marijana Zonjić izjavila da ju je Lukas zvao na intimne odnose i to u troje. On je to odmah demantovao, a sada su isplivali novi detalji afere i otkriveno je šta se zapravo dešavalo u folkerovom stanu, prenosi Blic.

Republika

Foto: Republika.rs

Marijana Zonjić tvrdi da je noć provela kod Ace Lukasa

- Lukas i Marijana su celu noć proverli u njegovom stanu. Njoj se dopao sav luksuz, njegovo galantno ponašanje prema njoj. Naručio je večeru za njih dvoje, nazdravljali su, celu noć je treštala muzika. Marijana je uživala pored njega, jer je on baš galantan kada su žene u pitanju. Međutim, posle te večeri nije joj se javljao i ona je shvatila da mu je bila igračka samo za jedno veče. To ju je izrevoltiralo, pa je odlučila da ispriča sve medijima.

Republika

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Aci Lukasu je Marijana Zonjić navodno bila zanimacija za jednu noć

- Marijana je mislila da je uspela da ga zavede, međutim njemu to veče nije ništa značilo. Samo je želeo malo nežnosti i to je i dobio, džaba se ona nadala da će biti između njih nečeg ozbiljinijeg. Nije ona njegov nivo, zbog toga ju je i ostavio.

Podsetimo, Marijana je nedavno za medije otkrila da je provela kako ona kaže prelepu noć kod folkera, ali da je sve to uništio upravo on kada je pozvao još jednu devojku da im se priključi.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marijana Zonjić rekla je da joj je Lukas ponudio odnose u troje

- Ja sam celu noć ostala kod Lukasa, imali smo odnose, bilo smo u njegovom stanu, pili, pevali, bilo nam je prelepo... Ipak u jednom momentu odlučio je da pozove još jednu devojku da nam se pridruži što me je iznerviralo. Bilo mi je neprijatno, jer ne volim takve stvari. To sam mu i rekla, ali očigledno me nije ozbiljno shvatio. Mislila sam da se šalio sve vreme, a onda se ona pojavila na vratima spremna za druženje. Besna sam pokupila svoje stvari i skoro gola sam izletela iz njegovog stana, neke komšije su me čak i videle - Lukas je na celu ovu priču imao da kaže samo jedno.

Republika

Foto: printscreen

Aca Lukas tvrdi da ne poznaje Marijanu Zonjić

- I mene je Madona zvala u četvorku. Šta je babi milo, to joj se i snilo. Ja ne znam ni ko je to.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dolores

09.09.2021 21:46

Ne zna se tko je gori, da li ona prostitutka ili on starac i djed s mladim ženskima orgijati, sramota i nje i njega...