MIRKO ŠIJAN I BOJANA RODIĆ OBJAVILI FOTKE SVOG PRVENCA: Mali naslednik Zoran danas je napunio mesec dana! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.09.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan i Bojana Rodić danas su se pohvalili slikama svog prvenca na Instagramu, mali Zoran danas je napunio mesec dana!

Republika

Foto: Marko Pantić

Mirko Šijan i Bojana Rodić ponosni na svog prvenca

 

Sin proslavljene pevačice Goce Božinovske početkom meseca postao je otac prvi put, a svom nasledniku dao je ime po pokojnom ocu Zoranu Šijanu.

Mirko Šijan i njegova lepša polovina Bojana Rodić neretko objavljuju detalje svakodnevnog života, a sada je Mirko objavio prvu fotografiju svog sina na Instagramu.

– Zoran Šijan – kratko i jasno je napisao Mirko u opisu fotografije, a onda je tu istu fotografiju podelila i njegova partnerka Bojana Rodić koja nije mogla da sakrije sreću, uz opis:

- Zoki nam je danas napunio mesec dana!

Republika

Foto: Instagram printscreen

Bojana Rodić se pohvalila slikom svog naslednika!

 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Sin Bojane Rodić i Mirka Šijana danas je napunio mesec dana!

 

Božinovska nije krila da su se njen sin i snajka odlično snašli u ulozi roditelja, te je istakla da joj se čini kao da im nije prvo dete:

– Mirko i Bojana bi voleli da imaju mušku decu, ali ja bih da imaju i poneku devojčicu. Ma samo da je što više dece i mi ćemo biti srećni. Iznenađena sam pozitivno kako se Mirko i Bojana snalaze, kao da im nije prvo dete. Sve znaju da rade – rekla je Goca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading