VESNA ZMIJANAC DOŽIVELA PORODIČNU TRAGEDIJU: Pevačica izgubila najvoljenije, KRIVILA SEBE ZA SVE!

Autor:

Zabava

09.09.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac je u periodu od godinu dana izgubila dva deteta, pa je nakon teškog razdoblja dobila Nikoliju Jovanović koja joj je danas sve!

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac doživela porodičnu tragediju za koju je sebe dugo krivila!

Vesna Zmijanac (63), koja iza sebe ima preko 30 godina pevačke karijere, progovorila je o jednom od najtežih razdoblja u svom životu koji ju je obeležio, kako kaže, do kraja života.

Naime, u svojoj autobiografiji “Kad zamirišu jorgovani”, Vesna je otkrila kako je u razdoblju od samo godinu imala dva spontana pobačaja, a oba su se dogodila kada je pevačica bila u sedmom mesecu trudnoće u kojem je, u oba slučaja, nosila dečake.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac je izgubila dva deteta u kratkom vremenskom periodu!

 

- Naše prvo dete, sina, Vlada Jovanović i ja izgubili smo 1986. godine, kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće. Spontani pobačaj dogodio se u pauzi koncerta u Mladenovcu. I ne zamerite mi što tu scenu, porođaja koji je iznenada i prevremeno otpočeo, a potom se odvijao u garderobi iza pozornice, a trajao je i u toku puta do Beograda, pa i nekoliko minuta u bolnici, ne mogu opisati čak ni danas, kada je prošlo dosta vremena. Jer, to je jedan od onih bolova koji još boli, praznina koja još zjapi istom tamom, i kad god se toga setim (a sećam se vrlo često), uvek mi se utroba zgrči - započela je pevačica koja je, priznaje, dugo i često sebe krivila za nemili događaj.

- Vladino i moje drugo nesuđeno dete, takođe sina, i takođe u sedmom mesecu trudnoće, izgubila sam pod približno istim okolnostima 1987. godine. Pitala sam se i onda, i još se ponekad zapitam čime sam zaslužila da mi se dogodi to što mi se dogodilo - potresno svedoči u autobiografiji.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nikoliju Jovanović je doobila dve godine kasnije i ona joj je najveća sreća

 

Dve godine nakon drugog spontanog pobačaja, Vesna je postala majka devojčice kojoj je dala ime Nikolija, a danas je i srećna baka dve unuke.

Godine 1989. za Vesnu je usledila najveća sreća, kada je rodila ćerku Nikoliju.

- Godinu 1989. obeležila su dva događaja, koji bez ikakve sumnje predstavljaju najznačajnije trenutke u mom profesionalnom i ličnom životu. Početkom godine objavila sam (uz veliku i nesebičnu pomoć mog velikog prijatelja Dina) ploču pod nazivom "Kad zamirišu jorgovani", a devetnaestog dana meseca oktobra rodila sam kćerku Nikoliju - navela je pevačica, a piše Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading