JOVANA JEREMIĆ NIKOME NE OSTAJE DUŽNA: Nakon brutalnih pretnji, odlučila da progovori!

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

08.09.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u emisiji u kojoj je gostovala Jovana Jeremić ne pominjući ime rekla ko joj je bio najgor gost u jutarnjem programu koji je vodila, javnost je sama shvatila o kome se radi, a pronašla se i ona sama, Didi Janković, odmah je na svom Instagram profilu demantovala Jovanine navode, te rekla kako je zapravo gostovala u njenoj emisiji da bi joj podigla rejting. Kako Jovana nikome ne ćuti i ne ostaje dužna, tako nije ni ovoga puta, već je za naš portal objasnila tačno šta se dogodilo između nje i Didi Janković i njenog supruga.

Republika

Foto: Pink.rs

Jovana Jeremić otkrila sve o skandalu sa Didi Janković

Novi estradni rat između voditeljke Jovane Jeremić i pevačice Dijane Janković, izazvao je veliku pažnju javnosti. Nakon navoda voditeljke da joj je zbog samo tri minuta medijskog prostora koje je dala pevačici u svojoj emisiji, Dijanin muž pretio, oglasila se i Didi i oštro demantovala Jovanine navode, te rekla kako je bila gost sporne emisije samo kako bi podigla rejting Jovani Jeremić. Međutim, poznata voditeljka joj nije ostala dužna, kao što nikome ne ostaje.

 

 

Naime, Jovana se oglasila za naš portal i podrobno otkrila detalje torture koju je preživela zbog poznatog bračnog para, kao i šta su pokušali da joj urade zbog ličnog nezadovoljstva nakon Dijaninog gostovanja u njenoj emisiji.

-Želim da se osvrnem na ovaj deo da je Dijana Janković došla u moju emisiju da mi podigne rejting, kako je izjavila. Dijana Janković Didi je u "Novo jutro" vanredno ubačena u 22 časa prethodne večeri, kada me je moj nadređeni pozvao i rekao mi da je ubacim. Dakle, uopšte nije bila planirana, već me je moj nadređeni zvao na insistiranje njenog muža da ona gostuje. Ja sam mu tada rekla da je meni glavni gost Miki Mećava koji je tada izašao iz bolnice nakon dugog oporavka od korona virusa, čovek je jedva preživeo i želela sam da prenese svoju priču. Osim toga, Miki Mećava je zvezda za Dijanu Janković - započela je Jovana koja je zatim objasnila zbog čega je došlo do sukoba:

 

 

- Dijana je došla u emisiju i bila  tri minuta u programu, a Miki 15 minuta, što je nju očigledno pogodilo, te je zahtevala od svog muža da pozove mog nadređenog i da traži da me otpuste. Da nisam imala izgrađeno ime, ja bih zbog ovoga dobila otkaz - zaključila je voditeljka pa nastavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)

 

- Dijana mora da shvati da parama može da kupi Dior i Šanel, ali ne i ljubav naroda, popularnost i gledanost. U Americi može da kupi popularnost, što vidim i čini, ali ovde ne. S druge strane, mene narod voli zbog toga što sam prirodna i zato što sam na pošten način, sama, zaradila sve što imam. Ja imam ljubav naroda. A Dijana ne samo da to pokušava parama da kupi, jer je navikla da kroz život kada ne može kvalitetom, ide kvantitetom,  već te pare, čak, nisu njene nego muškarca za kojeg se udala - naglasila je Jovana koja je porukom javnosti, ali i bračnom paru završila svoje izlaganje o incidentu:

Republika

Foto: Goran Doljančević

Jovana Jeremić iskreno o sukobu sa Dijanom Janković i njenim suprugom

- Sada vam je jasno da je laž da je Dijana u moju emisiju došla da bi podigla šer. Dijana nikada neće biti zvezda u Srbiji. A, njen suprug i ona bi trebalo da budu srećni što ja o ovome nisam govorila ranije - zaključila je Jovana za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nada

09.09.2021 06:23

Ne može da bude voditeljka jer govori kroz nos.

Smederevac

09.09.2021 16:18

Strava i uzas sta radi mala sa Ibarske !

Milena

27.09.2021 02:02

Za Mileta Mecavu sam cula mada ne znam cime se bavi.Za ovu Jankovic sam citala koliko joj je muz bogat.Cista je laz da ima karijeru u Americi,to moze ovde da blebece.Jovana ne trosi energiju na takve.Sa Seseljem i slicnima pocinjes da licis na Milijanu,to je retorika proslosti u koju ne treba da se vracamo iz bezbroj razloga .