NAKON RASTANKA JUGOSLAVA KARIĆA SA ELENOM USLEDIO ŠOK OBRT: O njegovom ljubavnom životu svi bruje, A SADA JE ISPLIVALA ISTINA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.09.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni život Jugoslava Karića od rastanka sa Elenom glavna je tema domaćih medija

Republika

Foto: instagram.com/jugoslavkaric

Jugoslav Karić definitivno preboleo Elenu!

 

Jugoslav Karić od rastanka sa Elenom vrlo često pronađe svoje mesto na naslovnim stranama domaće štampe. Iako se mnogo spekulisalo o njegovom ljubavnom životu i dalje sa sigurnošću ne možemo da tvrdimo da li Karić uživa u ljubavi sa novom izabranicom.

Povod za konstanta nagađanja daje i sam Jugoslav, koji vrlo često na svom Instagram profilu objavljuje slike sa različitim ženama. Ovog puta on je na svom Instagram storiju podelio fotku na kojoj uživa u zagrljaju atraktivne žene, što je odmah pokrenulo brojna nagađanja.

Da li je u pitanju drugarski zagrljaj ili se iza ove fotografije krije nešto više, za sada nije poznato, međutim sigurno je da će u narednom periodu brojne spekulacije pronaći svoj put do naslovnih strana domaćih medija.

Republika

Foto: instagram printscreen

Jugoslav Karić sa zanosnom crvenokosom devojkom!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading