JOVANA JEREMIĆ OPLELA PO KOLEGINICAMA! Potkačila i Sanju Marinković: NE MOŽEŠ DA BUDEŠ DAMA, PA MAZNEŠ MUŽA DRUGARICI!

Autor:

Zabava

08.09.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić bila je gost u prvoj emisiji nove sezone ''Amidži šou'' u kojoj je govorila o svom prelasku na televiziju Pink, a onda je pušten prilog u kom ona gledaocima otkriva kako izgleda njen dan, nakon čega je komentarisala i svoje koleginice, pa je dala svoj sud i o Sanji Marinković.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, P. Divac

Jovana Jeremić u emisiji ''Amidži šou'' rekla svoje mišljenje o Sanji Marinković

Voditeljka Jovana Jeremić gostovala je u prvoj emisiji nove sezone "Amidži šou"  u kojoj je gledaocima prikazala kako izgleda jedan njen dan, a onda nakon puštenog priloga, prokomentarisala koleginice koje kako ona kaže, "nose Dior, a maznu muža svojoj drugarici".

 

 

Takođe, Jovana nije zaobišla ni Sanju Marinković koju je navela kao primer osobe koja dobro obavlja svoj posao, za razliku od mnogih drugih.

 

 

- Mislim da smo preterali na televiziji koji se foliraju u programu. Što je Sanja Marinković napravila priču? Zato što se ne folira! Tako isto i ja. Neke ličnosti koje su želele da budu manekenke su završile u novinarstvu i voditeljstvu. Ali ne, to je ozbiljan posao. Ne možeš da budeš dama ako si zakopčana i nosiš Dior, a onda mazneš muža neke tvoje drugarice. E onda nisi dama, onda si ku*va - rekla je Jovana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading