POLUNAGA FOTKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ? Pevačica golih napupelih grudi POZIRA, SVI U NEVERICI NAKON PRIZORA! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.09.2021

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović ponosno pozira golih grudi, pevačica puca od samopouzdanja bez blama!

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Teodora Džehverović žari i pali estradom

Teodora Džehverović žari i pali estradom već par godina, a sa svojim dečkom Ninom Čelebićem puni novinske stupce svakodnevno. Pevačica je dovela telo do perfekcije pa svako malo pokazuje svoje zanosne atribute, a sad smo došli u posed fotke popularne Džehve bez brushaltera, golih grudi.

Naime, Teodora je ponosno pozirala u toplesu. Njeno izvajano telo došlo je do izražaja, a jedre grudi su čvrsto stajale i odavale sliku Džehvinog jakog samopozdanja iako u ovom izdanju.

I dalje je upitno da li je fotka foto montaža ili je zaista prava, ali evidentno je da Teodora Džehverović prava bomba, koja svojim izgledom sve dovodi do usijanja, a muški pol do vrhunca.

 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Teodora Džehverović pozira golih grudi!

U međuvremenu se ispostavilo da je se neko potrudio da "skine" Teodoru, tako da prema našim pretpostavkama fotka ipak jeste foto-montaža, koja je do te mere verno odrađena da je na prvi pogled biti teško otkriti šta je prava istina.

U prilogu ispod pogledajte pravu fotku:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading