JOVANI JEREMIĆ PRETIO MUŽ POZNATE PEVAČICE: Ispao karambol NAKON SPORNE EMISIJE, VODITELJKA U ŠOKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.09.2021

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovani Jeremić pretio muž poznate pevačice Didi J jer je gostovala u njenoj emisiji svega 3 minuta!

Republika

Foto: Goran Doljančević

Jovana Jeremić šokirala komentarom o Didi Janković u Amidži šou!

 

Voditeljka Jovana Jeremić je bila gost u prvom "Amidži šou" ove sezone, te je otkrila mnoge stvaro o svom životu i poslu o čemu se pričalo posednjih par meseci.

Naime, voditelj Ognjen Amidžić joj je u jednom trenutku postavio direktno pitanje, očekivavši od popularne voditeljke bez dlake na jeziku, britak odgovor što je i dobio

Koji ti je bio najgori gost koga više ne bi pozvala?

- Imam, neću reći ime i prezime, pa nek novinari sami otkriju, osloniću se na svoj ntervju, to je jedna pevačica, koja umislila da je zvezda, a nije zvezda ovde u Srbiji, a čiji mi je muž pretio što je ona u mom jutarnjem bila samo tri minuta, a Miki Mećava je bio 15 min- izjavila je Jovana, a mi smo poslušali, pa prečešljali njene emisije gde je gostovao Miki Mećava.

Pronašli smo emisiju o kojoj je govorila kod Amidžija, te smo otkrili da se radi o samoprozvanoj bahatoj divi Didi Janković, koja je poznata po hvalospevima i blamantnom ponašanju.

 

 

Spornu emisiju pogledajte u prilogu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading