TARA SIMOV IZAŠLA SA TRIFUNOVIĆEM? Glumac ne mari što je ona od njega mlađa 28 godina! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2021

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov okačila je sliku uz opis koje je stavila srce.

Republika

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ, E-Stock

Svi pričaju o vezi Tare Simov i Sergeja Trifunovića

Vest da se bivša zadrugarka Tara Simov i glumac Sergej Trifunović znaju odjeknula je danas kao bomba na portalima.

Ako je sudeći prema njihovim prepiskama, oni su jako bliski, a kako kaže izvor za na portal "Republika.rs", njih dvoje se ovih dana ne razdvajaju:

- Sergej je Taru upoznao preko drugara. Već mesec dana su u kontaktu, imaju zajedničke teme i rado se dopisuju.  Njih dvoje imaju i zajedničke kontakte, preko kojih su se i povezali i shvatili koliko su slični. Tari je Sergej mnogo zabavan, obožava njegove šale i doskočice, a on je odlepio na njenu mladost i otkačenost.

Čini se da su njih dvoje jako vezani jedno za drugo, a u prilog tome govori i nova slika na instagramu Tare Simov, na kojoj se vide njene noge i noge nekog muškarca, za kog se pretpostavlja da je ovaj propali političar. Ona je sliku obogatila i crnim srcem. 

Republika

Foto: printscreen

Izgleda da su Tara Simov i Sergej Trifunović bližinego što smo mislili!

 

Tara očigledno voli starije muškarce, s obzirom da je do nedavno bila u vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, a za Sergeja je već opšte poznato da uvek bira mlađe žene. Međutim, ovaj nazovi glumac zaista bi trebalo da odraste i postane svestan svojih gosina, s obzirom da je od zadrugarke stariji čak 28 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading