SERGEJ TRIFUNOVIĆ ODLEPIO ZA TAROM SIMOV: Oglasio se glumac i otkrio da li planira da uđe u Zadrugu 5!

Autor: Melina GVERO

Zabava

07.09.2021

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-učesnica podelila je na društvene mreže golišavu fotografiju ispod koje joj je Trifunović ostavljao komentare

Republika

Foto: instagram.com

Sergej Trifunović odlepio je za Tarom Simov

Poznati glumac Sergej Trifunović (49) odlepio je za bivšom zadrugarkom Tarom Simov (21). Naime, bivša rijaliti-učesnica podelila je na društvene mreže golišavu fotografiju ispod koje joj je Trifunović ostavljao komentare iz kojih se čita da su njih dvoje veoma bliski, što potvrđuje i način na koji mu je Simovljeva odgovarala.

- Ne treba da razumeš - napisala je Tara u opisu svoje provokativne fotografije, na šta se Trifunović nadovezao:

Republika

Foto: instagram.com

Izgleda da su Sergej Trifunović i Tara simov vrlo bliski

 

- Studio, razumem!

Simovljeva mu je na to odgovorila:

- Ti sve razumeš.

 

Njih dvoje imaju zajedničke kontakte, preko kojih su se i povezali i shvatili koliko su slični

Dok je njihovim pratiocima ostalo nejasno odakle se njih dvoje tako dobro poznaju, mi smo otkrili da su oni u poslednje vreme na vezi non-stop.

- Sergej je Taru upoznao preko drugara. Već mesec dana su u kontaktu, imaju zajedničke teme i rado se dopisuju - otkriva upućeni izvor za Srpski telegraf i dodaje:

Republika

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ, E-Stock

Sergej Trifunović i Tara su se dopisivali!

- Koliko je glumac upućen u život rijaliti-zvezde, govori i njegov komentar: "Studio, razumem", pošto zna da Tara snima prvu pesmu, pa je u toku sa svim što joj se dešava. Njih dvoje imaju i zajedničke kontakte, preko kojih su se i povezali i shvatili koliko su slični. Tari je Sergej mnogo zabavan, obožava njegove šale i doskočice, a on je odlepio na njenu mladost i otkačenost.

 

Sergej: Neću sa Tarom ući u "Zadrugu"

Glumac je od bivše zadrugarke stariji 28 godina, ali to očito nije prepreka da bi se s njom eksponirao javno i na društvenim mrežama. Ovim povodom stupili smo u kontakt i sa Trifunovićem, koji je za naš list u po bela dana rekao:

- Laku noć i prijatno!

Zatim, kada smo mu objasnili o čemu se radi, kratko je poručio:

- Da, znam šta vas interesuje, neću sa Tarom ući u "Zadrugu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

08.09.2021 18:54

Prema njegovim rečima Sergej se ponašao prilično ležerno, smeškao se, a u jednom momentu je rekao dečaku da nikako ne baca loptu jer će “ga pas pocepati”. Pas je iscepao sve bermude dečaku, a on je da bi se spasio bacio loptu ka Sergeju. - Pas je otrčao do Sergeja, ali se brzo vratio i počeo ponovo da skače po dečaku, a Trifunović je i dalje bio potpuno opušten i govorio je kako ne može da dozove psa jer navodno pas ne čuje. Zatim je došao stavio povodac na svog psa i otišao – kaže očevidac. Prema njegovim rečima Sergej je ismejavao crvenilo na koži koje je dečak zadobio od njegovog psa i govorio mu da ne sme da bude tako svilen.