KIJA KOCKAR GOLA KO OD MAJKE ROĐENA: Pevačica menja profesiju, postaje glumica u filmovima za odrasle? (ŠOK FOTO)

Autor:

Zabava

07.09.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar objavila je potpuno golu fotografiju, zbog čega su svi njeni pratioci bili šokirani!

Republika

Foto: instagra.com/kijakockar

Kija Kockar se skinula gola

 

Pevačica Kija Kockar poznata je po svom učešću u rijalitiju ,,Zadruga", a potom i po tome što je njena majka Nadica Zeljković Kamel postala pobednica istoimenog rijalitija četvrte sezone. 

Međutim, pored svega navedenog, Kija je poznata i po raznoraznim vrelim pozama, golim slikama i provokatinim izdanjima, koje u poslednje vreme sve češće i češće objavljuje. Možda joj je malo zakazala karijera, budući da ne nastupa mnogo, a možda je i odlučila da isproba neke nove vidike u životu. 

Republika

Foto: instagram.com

Kija Kockar sve više provocira golim slikama

 

Kockareva je nastavila da provocira na Instagramu, pa je objavila potpuno golu fotografiju, što je sve njene pratioce šokiralo. Dok se tuširala, nije imala pametnija posla, te je uzela telefon i ,,opalila" vrelu fotku, koju je potom sredila i objavila na društvenoj mreži.

Komentari ispod su se usijali, svi su bili iznenađeni ovim potezom, ali ništa na šta već nisu navikli kada je Kija u pitanju. Pokazala je bujne grudi, za koje tvrdi da su prirodne, a vitkom linijom muškarce je dovela da potpunog ludila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading