PEVAČ BIO U VEZI SA KUMOM: Alapača vam donosi novi trač!

Autor:

Zabava

06.09.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svakog ponedeljka "Republika.rs" donosi vam novi sočni trač

Republika

Foto: Ilustracija: Freepick/Vectorpocket, Republika.rs

Svakog ponedeljka "Republika.rs" donosi vam novi sočni trač

Svakog ponedeljka Republika.rs vam donosi jednu novu priču bez zvaničnih imena da bismo, ako se ikada obelodane te stvari, jednog dana mogli da napišemo: "Jesmo li vam rekli?" U pitanju je nova rubrika našeg portala - Alapača, koja će se pozabaviti lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta, kulture. Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući iza onog ugla i tako redom...

Alapača vam i ove nedelje donosi jedan sočan trač! Popularni pevač koji godinama važi za velikog zavodnika bio je s mlađom koleginicom u vezi, da bi nakon nekoliko meseci on kumovao na njenom venčanju.

Naime, veliki zavodnik je, iako je oženjen, harao estradom, a kako je bilo sve više novih i mladih pevačica, on je bacio oko na jednu koja dobro izgleda, a ujedno dobro i peva. Ta pevačica danas je jedna od najplaćenijih, a pre samo nekoliko godina on joj je bio veliki vetar u leđa. Njihova afera je bila tajna iako su njegove kolege prepričavale šta su sve radili kada odu iz Srbije, a kad bi se vratili, strogo bi se krili. Međutim, u raznim emisijama pojavljivali su se zajedno, ali to ništa nije bilo čudno budući da je i ona s godinama stekla veliku popularnost. Nakon što je počela papreno da zarađuje izoperisala se i udala za sina iz poznate muzičke porodice. Ništa tu ne bi bilo sporno da na kraju poznati folker nije postao pevačicin kum. Sudbina se očigledno poigrala s njima dvoma i o tome se nikada javno nije pričalo. U javnosti oboje važe za pevače koji su ugledni i koji žive u srećnim brakovima iako je stvarnost drugačija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

06.09.2021 14:33

Aco i prija

Odgovori 14 0