VERICA RAKOČEVIĆ OSTAVILA VELJKA KUZMANČEVIĆA? Dizajnerka poslala uznemirujuću poruku, NE ŽELIM TE VIŠE! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.09.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uznemirujuće objave Verice Rakočević na Fejsbuku, svi su pomislili da je ostavila svog supruga Veljka Kuzmančevića!

Republika

Foto: e-stock/KOBRA

Verica Rakočević objavila uznemirujuću poruku na Fejsbuku!

 

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević uživaju u svojoj ljubavi, a dizajnerka je poslala čudnu poruku svom partneru i svi pokušavaju da je odgonetnu.

Dizajnerka Verica Rakočević i njen partner Veljko Kuzmančević u skladnom su odnosu dugi niz godina, a svoju ljubav nikada nisu krili, uprkos velikoj razlici u godinama. Za njih nije bilo prepreka, svoju ljubav su negovali pažljivo i sada uživaju u plodovima svoga truda.

Međutim, Verica je nedavno potputno zbunila svoje pratioce na društvenim mrežama, objavivši krajnje čudnu poruku, koja se može protumačiti na više načina.

- Frida Khalo je jednom prilikom rekla svom mužu: "Ne tražim od tebe da me poljubiš, niti da mi se izvinjavaš kad pomislim da si pogrešio. Neću te ni zamoliti da me zagrliš kad mi je najpotrebnije. Ne tražim da mi kažeš koliko sam lepa, makar to bila laž, niti mi napišeš nešto lepo. Neću te ni zamoliti da me pozoveš da mi kažeš kako ti je prošao dan, niti da mi kažeš da ti nedostajem. Neću tražiti od tebe da mi se zahvališ za sve što činim za tebe niti da se brineš o meni kada mi duša tone i naravno neću te tražiti da me podržiš u mojim odlukama. Neću te tražiti ni da me slušaš kad imam hiljadu priča da ti ispričam. Neću te tražiti da učiniš ništa čak ni da budeš uz mene zuvek. Jer ako te moram pitati, ne želim te više - napisala je dizajnerka na "Fejbusku" .

Mnogi njeni pratioci su se nakon ove uznemirujuće poruke zabrinuli da li je nešto pošlo po zlu u njenom odnosu sa Veljkom, da li su se rastali, da li ga je ostavila, šta je istina videćemo u narednom periodu!

Republika

Foto: facebook printscreen

Svi misle da je objava Verice Rakočević upućena njenom suprugu Veljku Kuzmančeviću!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nadja

06.09.2021 17:33

"Malo" su dosadili.

Odgovori 48 10
Jela

08.09.2021 05:27

@Nadja - Nisu dosadili oni-ljudi žive svoj život.

Odgovori 10 12
Sumadinac

07.09.2021 07:09

Bolest

Odgovori 29 10