TEU TAIROVIĆ SNIMAO BOGATI BIZNISMEN U TOKU EKSPLICITNIH RADNJI: Isplivala tajna afera pevačice i tajkuna, NIJE JEDINA SA KOJOM IMA ŠOK SNIMKE!

Autor:

Zabava

05.09.2021

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović je bila u tromesečnoj vezi sa bogatim biznismenom, on je snimao u toku eksplicitnih radnji!

Republika

Foto: Instagram.com

Teu Tairović snimao bogati biznismen u toku eksplicitnih radnji!

 

Pevačica Tea Tairović navodno je bila u vezi sa oženjenim biznismenom u periodu dok je učestvovala u Zvezdama Granda, a romansa je navodno trajala samo tri meseca, kao i da su se navodno viđali "u jednom od njegovih stanova".

"Njihova veza je od starta bila tajna, tim pre što je Tein dečko bio mnogo stariji od nje, a u to vreme je imao i suprugu. Međutim, njih dvoje su se krili i zbog toga što je on bio još sa nekoliko Teinih koleginica, a sa pojedinim pevačicama takođe ima eksplicitne snimke", rekao je izvor i dodao:

" Bili su zajedno više od tri meseca i isključivo su se viđali u jednom od njegovih stanova, koje poseduje u prestonici. Često je pravio razna okupljanja za svoje prijatelje na kojima je pevačica bila prisutna. Tokom tih susreta je i nastao njihov snimak, a Tea se donedavno nadala da nikada neće izaći u javnost"

Isti izvor otkriva i da veza "kraljice bakšiša" s bogatašem nije bila ozbiljna.

"Njen bivši partner u svom vlasništvu ima i nekoliko stanova u Novom Sadu i Valjevu, tu su takođe provodili vreme. On je jedan od bogatijih ljudi u zemlji, a osim kuća i stanova, poseduje i zgradu, kao i hotel. To od starta nije bila ozbiljna veza, već više kombinacija. Kada su se zasitili jedno drugoga, rešili su da se raziđu i nastave odvojene živote", piše Alo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zx

05.09.2021 16:17

Ko ovog gada od zene moze da legne u krevet ?!?

Odgovori 12 1
aleksandar petric

08.09.2021 05:11

svaki luksuz mora da se odradi