OLIVERA I VUK MOB NAKON SUDA I CENTRA ZA SOCIJALNI RAD, DOŽIVELI OBRT: Bivša reperova verenica objavom iznenadila sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2021

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Konatar i Vuk Mob uživali su u velikoj ljubavi koja je bila kratkog daha, a onda su kao i većina estradnih parova završili prepucavajući se preko medija i društvenih mreža. Kako se navodilo stigli su i do suda i Centra za socijalni rad, a onda je Olivera svojom objavom na Instagram profilu mnoge iznenadila.

Republika

Foto: Printscreen

Vuk Mob i Olivera Konatar zbog deteta završili u Centru za socijalni rad

Reper Vuk Mob i njegova bivša verenica, novinarka Olivera Konatar proživeli su veliku ljubav, koja je bila kratkog daha, ali je krunisana ćerkicom Teonom.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Olivera Konatar dok je bila u drugom stanju

Kako se navodilo, Vuk nije viđao dete i Oliveri nije pomagao finansijski , pa čak ni onoliko koliko je sud odredio, a onda su završili u Centru za socijalni rad i saga svađa i prepirki zbog deteta se nastavila

Foto: instagram.com/printscreen

Olivera i Vuk Mob u svojoj najvećoj ljubavi

Olja je na svom Instagram profilu odgovarala svojim pratiocima na pitanja, a onda pomenula i repera, kog od burnog raskida javno ne pominje.

 

 

Naime, jedan od pratilaca upitao je Oliveru da li će njihovu zajedničku ćerku Teonu učiti da voli svog oca, a ona je odgovorila kratko i jasno.

- Ona već voli svog oca - napisala je Olja i tako dala do znanja svima, da sukobe koje imaju ona i reper tiču se njih dvoje, a da ćerki i ocu nikada neće stajati na putu kako se navodilo.

Republika

Foto: instagram.com/oliverakonatar

Oliverin odgovor pratiocu na Instagram profilu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

05.09.2021 11:31

Prvo otac treba da voli ćerku i da joj obezbedi sve što treba za njen život. A to nije 10 ili 20 hiljada dinara mesečno.

Odgovori 55 8