MILICA DABOVIĆ SE ISPALILA ZA MEDALJU: Umesto Veljka, došla da gleda Željka Ražnatovića! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.09.2021

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašica i reprezentativka Milica Dabović danas je sa sinom Stefanom pratila Treće kolo Regionalne lige u boksu, a kako se takmičio Bokserski klub Crvena Zvezda, za koju je ona navijala iako je vatreni navijač Partizana, navela je i da podržava odluku uprave Crvene Zvezde da dovedu Željka Ražnatovića, umesto Veljka i ovim lapsusom nasmejala sve.

Republika

Foto: printscreen/TV Happy

Milica Dabović umesto Veljka došla da podrži Željka Ražnatovića

Naša reprezentativka, košarkašica Milica Dabović, danas je sa sinom Stefanom, pratila Treće kolo Regionalne lige u boksu, a kako je i sama rekla došla je da gleda borbu boksera Crvene Zvezde i Radnika iz Bijeljine.

Naime, ona je otkrila da je prvi put na ovakvom takmičenju, ali da je presrećna jer je njen sin izrazio želju da bude bokser, te da se nada da će biti uspešan kao i ona u sportu.

Republika

Foto: instagram.com/milicamrvica

Milica Dabović sa sinom došla da podrži boksere Crvene Zvezde

Kako je od nedavno član Bokserskog kluba Crvena Zvezda, Veljko Ražnatović, Milica je podržala tu odluku kluba, a onda napravila lapsus koji se pamti. Naime ona je rekla da je došla da podrži Željka Ražnatovića, umesto Veljka i time nasmejala sve prisutne.

Republika

Foto: Starsport

Milica Dabović navijala za Crvenu Zvezdu u Trećem koluregionalne lige u boksu

Dabovićeva je inače vatreni navijač Partizana, ali ovaj put kako je sama rekla navija za ''naše'' odnosno za Crvenu Zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading