MILE ZGROŽEN ĐANIJEVIM POSTUPKOM! Kitić osudio ispijanje iz cipele: JA RADIM SAMO FINE NASTUPE! (BONUS VIDEO)

Autor:

Zabava

04.09.2021

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon video snimka na kom folker Đani na jednom od veselja pije iz gostove cipele dok ga obasipaju novcem, javnost je ostala zgrožena, a brojne poznate ličnosti su osudile ovaj njegov potez. Sada se oglasio i Mile Kitić i dao svoj sud o svemu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, youtube.com/printscreen

Mile Kitić rekao da nikada ne bi pio iz cipele kao Đani

Nedavno se u javnosti pojavio video snimak na kom Radiša Trajković Đani, na jednom od veselja na kojima je pevao, pije iz cipele gosta, što je izazvalo niz komentara, uglavnom negativnih, što njegove publike, što njegovih kolega i drugih poznatih ličnosti.

Republika

Foto: instagram.com

Đani na veselju pije iz gostove cipele

Njegov kolega Mile Kitić nedavno je otkrio šta misli o ovom Đanijevom postupku i prokomentarisao celokupnu situaciju, prenosi Telegraf.

On je istakao da u karijeri nije dobijao bakšiše kao neki od njegovih kolega, poput Ljube Aličića koji se pohvalio cifrom od neverovatnih 25.000 eura, niti bi zarad takve cifre uradio ono što je uradio Đani.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mile Kitić priznao da nikada ne bi pio iz nečije cipele kao Đani

- Da ne ispadnem pametan, ali ne bih to uradio. Meni je toliko bezveze, da se pljune novčanica i zalepi na čelo. Hvala Bogu, zadnjih 10-15 godina radim samo fine nastupe i koncertne varijante - rekao je Mile.

Podsetimo, nakon ovog Đanijevog postupka koji je zgrozio većinu javnosti, oglasile su se i neke poznate ličnosti poput glumice Marijana Mićić, koja je pevača nazvala ''muškom prostitutkom koja radi za pare'' (Marijaninu reakciju pročitajte ovde) i pevača Đorđa Davida koji je oštro osudio ovaj Trajkovićev potez. (Đanijev odgovor Đorđu Davidu pročitajte ovde)

BONUS VIDEO:

Đani na veselju pije piće iz gostove cipele!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading