27 GODINA APSOLUTNOG LIDERSTVA U KREIRANJU TELEVIZIJSKOG PROGRAMA!

Autor:

Zabava

05.09.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će rijaliti ili serijski program obeležiti novu sezonu na TV Pink?

Republika

Foto: Promo foto

 

Nakon prethodne sezone, koja je bila najuspešnija do sada za TV Pink, čelni ljudi i produkcija počeli su sa pripremom nove televizijske sezone već u maju, postavivši nove ciljeve kako bi nadmašili prethodnu. Najgledanija komercijalna televizija je ovog septembra zvanično ušla u novu, 27. televizijsku sezonu, koja će kao okosnicu programa imati tri stuba: informativni, rijaliti i domaći serijski program, uz nezaobilazne zabavne emisije po kojima je TV Pink prepoznatljiva.

TV Pink već 27. godina prepoznaje potrebu građana da budu pravovremeno, tačno i objektivno informisani. Zbog toga je velika pažnja posvećena upravo informativnom programu. Milionski auditorijum sa teritorije cele Srbije, svih starosnih i socijalnih kategorija svoj dan pocinje uz "Novo jutro", koje je prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen zvanično najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera. Pored dosadašnjih voditelja – Dee Đurđević, Predraga Sarape, Irine Vukotić, Žike Nikolića i Svetlane Grubor – u novoj sezoni će vaš domaćin u „Novom vikend jutru“ biti novo lice TV Pink Jovana Jeremić. Centralna informativna emisija TV Pink „Nacionalni dnevnik“ predstavlja spoj iskusnih urednika sa tradicijom, i mladih novinara koji prate duh vremena. Značajan deo informativnog programa je politički talk show “Hit Tvit”, kroz koji se autor i voditelj Verica Bradić sa gostima različitih političkih opredeljenja, osvrće na to kako su aktuelna pitanja videli korisnici društvenih mreža.

Drugi stub na koji se oslanja nova sezona je rijaliti program, a svakako jedan od najznačajnijih Pinkovih projekata je upravo “Zadruga”. Kroz četiri dosadašnje sezone, “Zadruga” je opravdala titulu najgledanijeg rijaliti programa zahvaljujući interesantnim učesicima, čijem profilisanju produkcija poklanja posebnu pažnju, ali i konstantnim inovacijama na tehničkom, sadržajnom i produkcionom nivou. Pored “Zadruge 5”, u novoj sezoni očekuju vas i emisije rijaliti karaktera – “DNK”, “Trenutak iz sna”, jedinstveni šou program za upoznavanje “Brak na neviđeno” i najhumaniji TV serijal “Kuća od srca”.

Pored emisija rijaliti karaktera, gledaoci će u novoj sezoni uživati u dobro poznatim zabavnim emisijama po kojima je TV Pink dobro poznata. Late night emisija Ognjena Amidžića “Ami G Show” u 14. sezoni donosi dobru zabavu, aktuelne goste i lude izazove. U jubilarnoj 20. godini emitovanja Sanja Marinković će kroz svoju talk show emisiju “Magazin In” publici predstaviti dirljive ispovesti i iskrene razgovore sa poznatima. Nedeljno popodne je rezervisano za najgledaniju emisiju o poznatima “Premijera – Vikend specijal”, koja je osvežena novim rubrikama. Osim toga, gledaoce očekuje nova sezona „Paparazzo lova“, kao i kratki formati emisija o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivno”. Za televizijsku sezonu 2020/2021 najavljena je šesta sezona omiljenog regionalnog muzičkog takmičenja za decu do 15 godina, “Pinkove zvezdice”. 

Poslednji, ali sigurno ne i najmanje važan stub koji će krasiti novu Pinkovu sezonu jeste domaći serijski program. Gledaoci će od ove jeseni imati priliku da uživaju u fantastičnim domaćim ostvarenjima koja okupljaju značajna glumačka imena: sitkom „Neki bolji ljudi“ reditelja Slobodana Šuljagića, domaću adaptaciju najpopularnije sapunice svih vremena „Dinastija“, kao i ostvarenje „Pevačica“, koje je zasnovano na životu i tragičnoj sudbini Jelene Marjanović.

TV Pink će i u narednom periodu, kao i u proteklih 27 godina, nastaviti da stvara i prikazuje najkvalitetniji sadržaj, koji će zadovoljiti potrebe svih grupa gledalaca, što je samo jedan od razloga da ostanete uz najgledaniju komercijalnu televiziju i u ovoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading