SARA RELJIĆ PUCA OD SAMOPOUZDANJA ZBOG PLASMANA: Progovorila o detaljima takmičenja Miss Multiverse, VIŠE SREĆE DRUGI PUT DEVOJKE! (VIDEO)

Autor: Marko PANTIĆ

Zabava

03.09.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica i bivša zadrugarka Sara Reljić postala je Miss Multiverse Srbije i predstavljaće našu zemlju na takmičenju Miss Sveta u decembru u Dominikanskoj Republici!

Republika

Foto: Republika.rs

Sara Reljić otkrila svoje impresije nakon što je postala naša predstavnica za Miss Multiverse!

 

Nakon što je Sara Reljić postala naša predstavnica za Miss Multiverse, Srbija je oduševljena plasmanom lepe pevačice, te jedva čeka da je bodri najjače što može u decembru u Dominikani. 

Tim povodom čestitke sa naše strane nisu izostale, a mi smo upitali prelepu pevačicu o njenim impresijama i otkuda da je baš ona naša predstavnica na izboru za mis:

- Ovo je takmičenje koje zahteva da devojka bude i u svetu šou biznisa i da je ostvarena u tom svetu. Što se Srbije tiče ja sam ta devojka koja je izabrana da bude predstavnica, pa je onda otkrila da je bila jaka konkurencija, te da se nije upoznala ni sa jednom drugom predstavnicom na izboru za mis:

- Nisam se upoznala ni sa jednom devojkom, jer su vodili razgovore sa nama u različito vreme, ali sam videla koje su neke od devojaka. Uvažavam sve žene, pa mi je pola njih lepše i zgodnije od mene, pa kažem kako ću ja pobediti, ali verujem i u sebe, tako da više sreće drugi put devojke.

Sara se osvrnula se i na to da u decembru ide u Dominikansku Republiku, te da će ih kamere pratiti 21 dan, pa će se zapravo ponovo naći u rijalitiju:

- Vraćam se u rijaliti, ali onaj kakav volim, gledala sam par epizoda, to je rijaliti koji se kupuje, fenomenalno je. Biće fizičke aktivnosti, biće fashion slikanja, iq test, što svakoga zanima, ja sam ga radila da se osiguram. Sve zanima da li je ova što lepa isto toliko i pametna- izjavila je Sara Reljić za Republiku.rs.

Šta je još rekla lepa Sara pogledajte u videu na početku teksta.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading