MAJKA DARKA LAZIĆA NA IVICI NERVNOG SLOMA ZBOG DAVORA: On laže da je polubrat mog sina jer ulazi u Zadrugu 5!

Autor:

Zabava

03.09.2021

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Darka Lazića je na ivici nervnog sloma zbog pojave vesti o Davoru Laziću, navodno polubratu ovog popularnog pevača.

Republika

Foto: Republika.rs, ST/N. Pančić

Davor tvrdi da je polubrat Darka Lazića, a Branku je ova vest potpuno slomila

Majka Darka Lazića, Branka, već nekoliko dana ne može da se sastavi od tuge i šoka zbog priča o tome da njen sin ima polubrata. Kako prenosi "Skandal", Branka danima ide po komšiluku i priča kako ne može da dođe sebi zbog te laži.

Njihova komšinica iz Brestača nije se libila da otkrije sve detalje ove prodice, te je rekla i da je Davor Lazić, navodno Darkov polubrat, sve to izmislio da bi se bolje plasirao u rijaliti programu "Zadruga 5", u koji ulazi ovog vikenda.

 

 

- Naša Branka jadnica mnogo je loše. Kad je čula tu priču, pozlilo joj je, danima je uzimala lekove za smirenje - započinje za Scandal! komšinica iz Brestača i dodaje:

 

 

- Pa bar mi komšije znamo da je Milan bio duša od čoveka, živeo je za decu i porodicu. I Branka isto to zna, ali ipak je ona žena njegova, volela ga je ko Boga i ima traumu od tih priča jer se već pre nekoliko godina pojavljivala priča da Milan ima vanbračnu ćerku, pa je Darko namerno zvao ekipu emisije DNK da dokaže da je sve laž. On će i sada to uraditi, ali Branka je neutešna, a da sve bude gore, Milan, nažalost, nije živ i ne može da je umiri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading