SLOBA RADANOVIĆ ZAPEVAO NA SEMAFORU: Pevač na ulici ispunio želju DECI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.09.2021

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović ne krije da voli i da je slab na decu, kao i to da se uvek trudi kada je u mogućnosti da svojoj publici ispuni sve želje. Tako je bilo i ovog puta kada je dečici koja najverovanije prose na ulici ispunio muzičku želju i zapevao dok je čekao da se upali zeleno svetlo na semaforu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Sloba Radanović zapevao na sred ulice

Pevač Sloba Radanović ne krije da voli decu i da je slab na njih, a neretko podržava brojne humanitarne akcije, dok je brojne i sam organizovao. Svojoj publici pokušava da svaki put kada je u mogućnosti ispuni želje i izađe im u susret, kao što je i ovog puta to uradio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

Naime, on se večeras vozao gradom, a na jednom semaforu se susreo sa dva dečaka koji najverovatnije prose, a pevača su prepoznali odmah i oduševili se, a on je samo za njihove uši otpevao jednu svoju pesmu, dok dečaci nisu skidali osmeh sa lica i gledali ga i slušali sa oduševljenjem. Na svom Instagram profilu je objavio snimak, uz opis koji je mnoge oduševio.

- Stajem na semaforu, a bratići slušaju mene... Morali su da dobiju na uvce - napisao je Radanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

Sloba je još jednom pokazao koliki je čovek i da decu voli najviše, kao i da je spreman da uvek, za svakoga i u svakoj situaciji izađe u susret svima koji ga vole i prate njegov rad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading