CECA RAŽNATOVIĆ U ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA: Oglasila se produkcija, evo šta su rekli!

Autor: Republika

Zabava

02.09.2021

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra, a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje - nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Republika.rs/O.Bogdanovic

Ceca Ražnatović novi član žirija Zvezda Granda

Iz "Grand" produkcije su se oglasili i saopštili šokantnu vest:

- Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu. Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad. Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima. Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David - potvrdili su iz najveće muzičke kuće u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boško

04.09.2021 11:51

Tek sad će sve biti na vezu i nameštanje, kao onda kada smo unapred znali da će fk Obilić biti prvak države u fudbalu. To je ta mašinerija. Sve nama i našoj deci i kraj.