OLJA KONATAR TRAŽI DA SE ISPITA RAD SOCIJALNE SLUŽBE: Radnica je tokom razgovora sve vreme bila na Vukovoj strani!

Autor: Alo!

Zabava

02.09.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera i Vuk razišli su pre nekoliko meseci, a sada uz pomoć Socijalne službe pokušavaju da se dogovore oko starateljstva nad ćerkicom Teonom!

Foto: instagram.com/vukmob1

Vuk Mob i Olja dok su bili u ljubavi

 

Olivera Konatar i njen bivši partner Vuk Mob juče su se sastali u prostorijama  Centru za socijalni rad, a povodom njihove ćerke Teone.

Naime, ovo je prvi susret bivših partnera nakon razlaza, s obzirom da Vuk ćerku Teonu nije video dva meseca, iako njegova bivša verenica Olivera to nije branila. 

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Vuk Mob dva meseca nije video ćerkicu Teonu

 

Kako tvrdi izvor, Olivera i Vuk su tokom jučerašnjeg dana imali suočavanje koje u procesu nije ni bilo planirano, a socijalna radnica zadužena za taj slučaj navodno je sve vreme, iz njoj znanog razloga, bila na strani Gojkovića.

- Nakon što je Olivera pre dva meseca pokrenula sudski postupak, Vuk Mob je pre nekoliko nedelja odlučio da i sam pokrene postupak protiv nje i tražio da dete od pet meseci samostalno boravi kod njega bez prisustva majke, što se u praksi nikada nije desilo, niti su takve stvari bile moguće - kaže izvor  i dodaje: 

- Socijalna radnica zadužena za ceo proces je očigledno bila dodatno motivisana određenim stvarima, pa je sve vreme tokom jučerašnjeg razgovora navodila Oliveru da odustane od svoje tužbe i pripremala je na unapred osmišljenu odluku da Vuk dobije dete dva dana nedeljno, uz tvrdnje da je Gojković obećao kako više neće piti iako on navodno alkohol konzumira samo na nastupima. Čak joj je rekla da ne bi trebalo da se žali na odluku socijalne službe da dete samostalno bude kod oca dva puta nedeljno jer tako šteti svojoj ćerki - otkrio je izvor.

Ovim povodom oglasio se i Oliverin advokat Vladimir Đukanović, kojem nije bilo dozvoljeno da prisustvuje razgovoru.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Vuk Mob u borbi za starateljstvo

 

Kako ističe, šokiran je odlukom socijalne radnice i otkriva da će se žaliti pre svega na ponašanje zaposlenih u Centru za socijalni rad Čukarica, a onda i na odluku koju smatra skandaloznom.

- Do sada je neviđeno u praksi da se dete koje ima jedva pet meseci odvaja od majke i da se poverava osobi krajnje nestabilnog ponašanja, sklonoj alkoholu i nemoralnom životu. Tražiću da se ceo slučaj ispita. Ponašanje socijalne radnice prema mojoj klijentkinji je gotovo otvoreno stavljanje na stranu Gojkovića i zaista izaziva sumnju - rekao je Vladimir Đukanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading